Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατί αυτοκτόνησε ο 35χρονος αστυνομικός - "Του είπα ότι αν είναι να είμαστε έτσι, ίσως είναι καλύτερα να χωρίσουμε" λέει η σύζυγός του

Γιατί αυτοκτόνησε ο 35χρονος αστυνομικός...

Συντετριμμένη είναι η γυναίκα του 35χρονου αστυνομικού, που είδε τον άντρα της να αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια της

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ραφήνας και του Νέου Βουτζά η αυτοκτονία του 35χρονου αστυνομικού, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο την ώρα που μιλούσε με βιντεοκλήση με τη σύζυγό του.

Συντετριμμένη είναι η γυναίκα του αυτόχειρα, που είδε τον άντρα της να αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια της, δίχως εκείνη να προλάβει να κάνει ή να πει το παραμικρό για να προλάβει το κακό.

Η γυναίκα περιέγραψε τα δραματικά εκείνα λεπτά.

"Του είπα ότι πρέπει να ηρεμήσουμε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Του ζήτησα να μιλήσουμε το μεσημέρι μετά τη δουλειά. Εκείνος μου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουμε. Ότι την οικογένεια την έκανε για να είμαστε μαζί κι ότι δεν την έκανε για να χωρίσουμε και να βλέπει τα παιδιά τα Σαββατοκύριακα. Του είπα ότι αν είναι να είμαστε έτσι, ίσως είναι καλύτερα να χωρίσουμε, να ηρεμήσουμε και να βρούμε μια κοινή πορεία. Μου είπε ‘θα δω εγώ τι θα κάνω’", είπε η σύζυγος του αστυνομικού.

Αυτά ήταν και τα τελευταία του λόγια. Ύστερα έβγαλε το όπλο του, το έστρεψε στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Δεν έδειχνε τάσεις αυτοκτονίας
Αν και τον τελευταίο καιρό φαινόταν να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την πορεία που είχε πάρει η σχέση του, ωστόσο, σύμφωνα με τη σύζυγό του, τίποτα δεν έδειχνε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο.

"Απλώς μαλώσαμε. Τίποτα περισσότερο από ό,τι γινόταν όλες τις φορές. Ήταν απλές διαφωνίες καθημερινές. Δεν είχαμε κάτι το σοβαρό. Είχε φίλους, είχε παρέες, ήταν πολύ αγαπητός σε όλους, απλώς δεν εξωτερίκευε αυτά που ένιωθε. Προφανώς, όταν φτάνεις σε τέτοια σημεία, σημαίνει ότι ήδη δεν είσαι καλά. Άρα όταν δεν είσαι καλά, δεν μπορείς να το διαχειριστείς, όσο ήρεμα κι αν σου μιλάει ο άλλος, όσο κι αν προσπαθεί", είπε η σύζυγος του 35χρονου.

Ο 35χρονος δεν έδειχνε ποτέ τι μπορούσε να τον απασχολεί. Δεν μοιραζόταν τα προβλήματά του. Όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για έναν άνδρα πάντα πρόθυμο να βοηθήσει, χαμογελαστό, άριστο στην υπηρεσία του. Άλλωστε, είχε κριθεί ικανός να οπλοφορεί.

Κι όμως, αυτό το ίδιο όπλο, έστρεψε τελικά στον εαυτό του, ανασύροντας για μία ακόμα φορά το θέμα των ψυχομετρικών τεστ από τα οποία πρέπει να περνά το προσωπικό της ΕΛΑΣ.

Η σύζυγός του τώρα παλεύει να βρει τη δύναμη να διαχειριστεί τον πόνο της και να στηρίξει τα τρία της παιδιά, αναζητώντας τους τρόπους να εξηγήσει πώς δεν θα ξαναδούν ποτέ τον μπαμπά τους που λάτρευαν και τα λάτρευε κι εκείνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις