Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
15 χρόνια thebest- Σία Αναγνωστοπούλου: ...

15 χρόνια thebest- Σία Αναγνωστοπούλου: Δύναμη και επιτυχίες για πολλές επετείους ακόμα

Ευχές από την βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς

15 ΧΡΟΝΙΑ THEBEST
/

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2009 ένα νέο δημοσιογραφικό μέσο, ένα ψηφιακό μέσο ενημέρωσης έκανε το πρώτο του τολμηρό βήμα για την εποχή. Ήταν το (the) best.gr.

Ήταν μια ωραία ιδέα σε μια εποχή που τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης ήταν σχεδόν άγνωστα, όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και σε όλη τη χώρα. Αρκούσε η ωραία ιδέα για να κρατήσει ένα μέσον στην πρωτοπορία της ενημέρωσης για τόσα χρόνια; Ασφαλώς και όχι.

Το best.gr φτιάχτηκε από τους πρωτεργάτες του, από το Νάσο Νασόπουλο κατεξοχήν, με τα στέρεα υλικά της μεγάλης δημοσιογραφίας: αξιοπιστία, ενημέρωση του πολίτη με εντιμότητα και ταχύτητα. Το πρώτο λοιπόν που εύχομαι στο best.gr είναι να συνεχίσει για τα επόμενα πολλά-πολλά χρόνια να ενημερώνει τους πολίτες με τα ίδια στέρεα υλικά της δημοσιογραφίας, αυτής που εκλείπει καταπονημένη εξαιτίας της διαπλοκής με την εξουσία και του κυνηγιού της εύκολης είδησης των fake news. Αν η έντιμη, με σεβασμό στους πολίτες και έλεγχο της εκτελεστικής εξουσίας, δημοσιογραφία είναι ο τέταρτος πυλώνας της δημοκρατίας, τότε το best.gr επιτελεί αυτό το καθήκον επί 15 χρόνια. Εύχομαι αυτό να εξακολουθήσει να είναι το αξίωμά του.

Η καλή λειτουργία ενός μέσου ωστόσο εξαρτάται από το δημοσιογραφικό επιτελείο που έχει, τους εργαζόμενους που το πλαισιώνουν και την «αύρα» συλλογικότητας που αποπνέει. Εύχομαι το best.gr να συνεχίσει και τα επόμενα πολλά χρόνια να μας δείχνει, κόντρα στους καιρούς, ότι η επιτυχία του βασίζεται στους ανθρώπους του, και ότι χωρίς αυτούς ενημέρωση δεν μπορεί να υπάρξει.

Τέλος, εύχομαι στο best.gr να πρωτοπορεί, ακολουθώντας τα χνάρια του Νάσου Νασόπουλου. Να πρωτοπορεί όχι μόνο ως προς τα εργαλεία που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία αλλά και ως προς το μήνυμα που θέλει να στείλει: τέσσερις γυναίκες σε διευθυντικές θέσεις είναι ένα ισχυρό μήνυμα, ακόμα και στις μέρες ή, καλύτερα, κυρίως στις μέρες μας.

Υγεία, δύναμη, επιτυχίες σε όλες και σε όλους, τους ανθρώπους του best.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr