Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντικές αιμοδοσίες το σαββατοκύριακο 7 και 8/9 στη Χαλανδρίτσα

Εθελοντικές αιμοδοσίες το σαββατοκύριακο...

Διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας «Ο Άγιος Χαράλαμπος» που συμμετέχει & φέτος στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας «Ο Άγιος Χαράλαμπος» θα συμμετάσχει και φέτος στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με πομπή λαμπαδηδρόμων την Πέμπτη 5/9/2024 στην Χαλανδρίτσα στο πλαίσιο της Αγροτικής Έκθεσης.

Επίσης συμμετέχει πραγματοποιώντας και δυο εθελοντικές αιμοδοσίες το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8/9/2024 αντίστοιχα (ώρα 18.30 -21.30) στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.  Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλανδρίτσας.

Τόπος συνάντησης το νέο δημαρχείο Ερυμάνθου την Πέμπτη 5/9/2024 και ώρα 8.00 μ.μ. Ώρα εκκίνησης της πομπής των λαμπαδηδρόμων από το νέο δημαρχείο: 20.30

Η αφή της φλόγας θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των εκδηλώσεων της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας και ώρα 21.00 παρουσία αρχών, φορέων και κατοίκων της περιοχής (δηλώσεις συμμετοχής στον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Θεοδωρόπουλο).

Την Κυριακή 8/9/2024  έχει προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία και στο ΠΕΤΡΩΤΟ από (9.30-13.30) στο Νηπιαγωγείο.

Αγαπητοί αιμοδότες δώστε το παρών προτρέπει η σχετική ανακοίνωση. Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν ποτέ.

Προσφέρετε 10 λεπτά  από το χρόνο σας  βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίματος!

Δώστε αίμα, δώστε αγάπη, δώστε ζωή, είναι στο χέρι σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις