Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Το thebest.gr, αδια...

Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Το thebest.gr, αδιαμφισβήτητη δύναμη στον χώρο της δημοσιογραφίας

Οι ευχές του προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας

15 ΧΡΟΝΙΑ THEBEST
/

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, γιορτάσουμε τα 15 χρόνια του thebest.gr. Ένα σημαντικό ορόσημο για ένα site που κατάφερε να αφήσει το δικό του ανεξίτηλο αποτύπωμα στον χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, αλλά και στην καρδιά όλων μας. Για μένα, αυτή η στιγμή έχει ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αλλά και ως φίλος και συνεργάτης του αείμνηστου Νάσου Νασόπουλου, του οραματιστή πίσω από αυτό το εγχείρημα.

Ο Νάσος δεν ήταν απλά ένας επαγγελματίας με σπάνιο ένστικτο και διορατικότητα. Ήταν ένας άνθρωπος με πάθος για τη δημοσιογραφία, με την ικανότητα να "διαβάζει" τους καιρούς και να πρωτοπορεί. Όταν ξεκίνησε το thebest.gr το 2009, ο κόσμος της ενημέρωσης βρισκόταν σε μια φάση μεγάλων αλλαγών. Ο Νάσος κατάλαβε νωρίς πως το διαδίκτυο ήταν το μέλλον της ενημέρωσης, και με την αποφασιστικότητα και την αφοσίωσή του, έκανε την ιδέα αυτή πραγματικότητα. Το thebest.gr δεν ήταν απλώς ένα site ήταν μια νέα, φρέσκια ματιά στην ενημέρωση, που συνδύασε την εγκυρότητα με την καινοτομία, την τοπικότητα με την παγκόσμια διάσταση.

Όμως, για όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε προσωπικά, ο Νάσος ήταν πολλά περισσότερα από ένας εμπνευσμένος επαγγελματίας. Ήταν φίλος, συνεργάτης, και πάντα έτοιμος να προσφέρει, να μοιραστεί τις ιδέες του και να στηρίξει τους γύρω του. Η φιλία μας υπήρξε για μένα μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου, και η συνεργασία μας μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και γνώσης. Ο Νάσος ήταν ο άνθρωπος που ήξερε να μετατρέπει τις προκλήσεις σε ευκαιρίες και να δίνει ζωή σε ό,τι αναλάμβανε.

Το thebest.gr, με την αδιάκοπη παρουσία του, εξακολουθεί να αντανακλά αυτή τη φιλοσοφία. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν στην πορεία, και με τη στήριξη της εξαιρετικής ομάδας του, το site κατάφερε να σταθεί στην κορυφή της ενημέρωσης και να αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο αξιόπιστους και δημοφιλείς προορισμούς ενημέρωσης. Οι καινοτομίες του, τα ρεπορτάζ, οι αναλύσεις, και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας, καθιέρωσαν το thebest.gr ως μια αδιαμφισβήτητη δύναμη στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Σήμερα, η σκέψη μας δεν μπορεί παρά να είναι κοντά στον Νάσο Νασόπουλο και τον Χριστόφορο Πετρή, τους δύο ανθρώπους που πίστεψαν στην ιδέα αυτή και την έφεραν στη ζωή. Η απουσία τους είναι μεγάλη, αλλά η κληρονομιά που μας άφησαν είναι ακόμη μεγαλύτερη. Το έργο τους συνεχίζεται, και είμαι βέβαιος ότι η πορεία του thebest.gr τα επόμενα χρόνια θα είναι εξίσου λαμπρή και γεμάτη νέες επιτυχίες.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αλλά και προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του thebest.gr για τη συνέπεια, την ποιότητα και την αφοσίωση με την οποία συνεχίζουν αυτό το μεγάλο έργο. Εύχομαι το thebest.gr να συνεχίσει να μας ενημερώνει, να μας εμπνέει και να μας συντροφεύει για πολλά ακόμα χρόνια.

Με ειλικρινή εκτίμηση και συγκίνηση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr