Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καταφθάνει 12-9 στις Ελληνικές αίθουσες "Το Κοράκι"

Καταφθάνει 12-9 στις Ελληνικές αίθουσες ...
Μαρτάτος Tάκης

Πρωταγωνιστεί ο Σουηδός σταρ Μπιλ Σκάρσγκαρντ - Η ταινία βγαίνει σε διανομή της Tanweer & αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα

H υπερηρωική ταινία με στοιχεία γκόθικ «Tο Κοράκι – The Crow» που ξεκίνησε ήδη να παίζεται στο εξωτερικό, αναμένεται στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 σε διανομή της Τanweer. Το σχετικό διαφημιστικό πόστερ ήδη φιγουράρει στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα.

Σενάριο: Ζακ Μπέιλιν, Γούιλιαμ Σνάιντερ.

Η σκηνοθεσία είναι του 53χρονου Άγγλου δημιουργού Ρούπερτ Σάντερς.

Παραγωγή: Έντουαρτ Ρ. Πρέσμαν, Σάμιουελ Χαντίντα, Βίκτορ Χαντίντα, Μόλι Χάσελ.

Πρωταγωνιστεί ο 34χρονος Σουηδός ηθοποιός Μπιλ Σκάρσγκαρντ που πρόσφατα τον είδαμε στην ταινία «Boy Kills World». Παίζουν και οι FKA twigs, Ντάνι Χιούστον, Λόρα Μπερν, Τζόρναν Μπόλγκερ, Σαμί Μπουαζιλά.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Στιβ Άνις

Σκηνογραφία: Ρόμπιν Μπράουν

Κοστούμια: Κερτ & Μπαρτ

Μουσική: Βόλκερ Μπέρτελμαν

Διάρκεια: 113 λεπτά.

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ αναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο και υποδύεται το Κοράκι σε μία σύγχρονη μεταφορά του graphic novel με την υπογραφή του Τζέιμς Ο’ Μπαρ -  James O'Barr.

Οι αδελφές ψυχές Έρικ (Σκάρσγκαρντ) και η Σέλι (FKA twigs) δολοφονούνται βάναυσα από τους δαίμονες του παρελθόντος της Σέλι. Όταν του δοθεί η ευκαιρία να σώσει τη μοναδική του αγάπη θυσιάζοντας τον εαυτό του, ο Έρικ αναζητά εκδίκηση χωρίς έλεος, διασχίζοντας τους κόσμους ανάμεσα στους ζωντανούς και τους νεκρούς για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Όπως διαβάσαμε με την ταινία αυτή επιχειρείται ένα reboot – επαναλανσάρισμα του κινηματογραφικού φραντσάιζ The Crow. Είναι το 5ο φιλμ του franchise, και το 2ο μετά την ταινία του 1994, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων κόμικ του 1989, του Αμερικανού δημιουργού James O'Barr.

Η ταινία του ’94 που είχε κάνει και εμπορική επιτυχία με εισπράξεις κοντά 95 εκατ. δολαρίων σημαδεύτηκε από το τραγικό γεγονός του θανάτου στα γυρίσματα του πρωταγωνιστή της, Brandon Lee (1965-1993). Εκείνο το φιλμ είχε υπογράψει σκηνοθετικά ο Alex Proyas.

Ο σκηνοθέτης Rupert Sanders έχει γεννηθεί στις 16-3-1971 και έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Snow White and the Huntsman» (2012), και «Ghost in the Shell» (2017).

Το φιλμ «Το Κοράκι» που σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής έχει κάνει εισπράξεις 18,3 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως, αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα στις 12-9-2024.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture