Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Προμηθέας: Κατέκτησε το τουρνουά "Σ. Συμεωνίδης" με νίκη επί του Άρη

Προμηθέας: Κατέκτησε το τουρνουά "Σ...

Οι "πορτοκαλί" επικράτησαν 75-68 και έκαν το 2/2 στα "Μαυροσκούφεια"

Σπουδαία νίκη στο "Αλεξάνδρειο" με πολλά συμπεράσματα για τον Ηλία Παπαθεοωδώρου.

Ο Προμηθέας σε έναν άτυπο τελικό κατέφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 75-68. Οι "Προμηθείς" ήταν μπροστά στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και με σωστές αποφάσεις τις κρίσιμες ώρες κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση.

Οι πρωταγωνιστές του χθεσινού (5/9) αγώνα ήταν ο Πέρι (10 πόντους) καθώς και ο Ιγούντου (15 πόντους) οι οποίοι βοήθησαν την ομάδα του Ηλία Παπαθεωδώρου να κερδίσει.

Πολύ καλή επίδοση είχε και ο Κέι Τζέι Ουίλιαμς ο οποίος και αυτός με τη σειρά του πέτυχε συνολικά 10 πόντους και έδωσε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι των "πορτοκαλί".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Προμηθέας μετρούσε τρεις σημαντικές απουσίες, με τους Λούντζη, Ντελόριε και Κένι Ουίλιαμς να μένουν εκτός.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-19, 30-44, 52-60, 68-75

Αρης (Γιάννης Καστρίτης): Μπανκς 15, Νόλεϊ 17(2), Τολιόπουλος 8, ΝτεΤζούλιους, Χατζηδάκης 4, Γκιουζέλης 3, Μποχωρίδης, Κλέι, Ρόμπερτς, Μαντζούκας 21(4).

Προμηθέας (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Πέρι 10 (2), Κόνιαρης 5 (1), Μπαζίνας 5 (1), Λάγιος, Ανταμς 14 (2), Χρυσικόπουλος 3 (1), Πρέκας 6 (2), Ιγούντου 15, Καραγιαννίδης 7, Κέι Τζέι Ουίλιαμς 10.

Με αφορμή τις δύο φιλικές αναμετρήσεις και την κατάκτηση του τουρνουά στη Θεσσαλονίκη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε: "Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ, παρά το γεγονός πως έχουμε να διαχειριστούμε απουσίες. Υπάρχει ισορροπία μεταξύ μας και προσπαθούμε να βρούμε χημεία και ρόλους. Το σπουδαιότερο είναι ότι έχουμε καλούς χαρακτήρες και παιδιά που έχουν τη φιλοδοξία της εξέλιξης. Έχουμε συμφωνήσει από την πρώτη μέρα να έχουμε μαχητικότητα, να μας χαρακτηρίζει το πνεύμα του νικητή και αυτό προσπαθούμε να ενισχύσουμε, παλεύοντας για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports