Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αποχαιρετά την Φωτούλα Παπανδροπούλου

Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολο...

Η εκλιπούσα ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς με ήθος, άξιες και αρχές, που διακρινόταν για την αγάπη της στην παράδοση, αναφέρει η ανακοίνωση

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την απώλεια της Φωτεινής (Φωτούλας) Παπανδροπούλου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θλίψη σκόρπισε σε όλους μας η απώλεια της Φωτεινής (Φωτούλας) Παπανδροπούλου, η οποία διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. και ταμίας του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η εκλιπούσα ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς με ήθος, άξιες και αρχές, που διακρινόταν για την αγάπη της στην παράδοση. Ως Σύλλογος εκφράζουμε τα ειλικρινά και θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Καλό Παράδεισο! Αιωνία της η μνήμη!

*Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας είναι ο Παναγιώτης Καρασπήλιος και γ. γραμματέας ο Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος.

Η κηδεία της Φωτεινής (Φωτούλας) χήρας Γεωργ. Παπανδροπούλου που έφυγε από τη ζωή στα 77 της χρόνια, τελέστηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις