Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΔΕΘ 2024 - Μητσοτάκης: Επισκέφτηκε περίπτερα της έκθεσης - Ο αγιασμός και η κολοκυθόπιτα

ΔΕΘ 2024 - Μητσοτάκης: Επισκέφτηκε περίπ...

Με την παρουσία του στον αγιασμό για την έναρξη λειτουργίας της 88ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε η επίσκεψη του πρωθυπουργού

Με την παρουσία του στον αγιασμό για την έναρξη λειτουργίας της 88ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Στον αγιασμό χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κ. Μητσοτάκη σημείωσε: "Σας ευχαριστούμε που μαζί με τους συνεργάτες σας εργάζεστε για το καλό του τόπου μας".

Αμέσως μετά τον αγιασμό ο πρωθυπουργός συναντήθηκε αρχικά με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO και στη συνέχεια περιηγήθηκε στα περίπτερα της 88ης ΔΕΘ. Το πρώτο έδεσμα που δοκίμασε ήταν κολοκυθόπιτα που του προσέφερε η Εθνική Ομάδα Αρτοποιείας. Η ομάδα τού έκανε μια παρουσίαση της Μακεδονικής κουζίνας, όπως πίτες και φυσικά κουλούρι Θεσσαλονίκης και τους είπε «θα πάρω και μια κολοκυθόπιτα για μέσα».

 Συνάντηση με τον Γερμανό αντικαγκελάριο
 Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας και Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομικών Υποθέσεων και Προστασίας του Κλίματος Ρόμπερτ Χάμπεκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αντικαγκελάριος έδωσε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

 Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ, στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο, ενώ την Κυριακή, στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στον ίδιο χώρο, δηλαδή στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις