Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις ...

«Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις», είναι το σύνθημα των συνταξιούχων στον Λευκό Πύργο

Με κεντρικό αίτημα «να δοθούν λύσεις από την κυβέρνηση στα προβλήματα του συνταξιουχικού κόσμο, συνταξιούχοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η διαμαρτυρία γίνεται με αφορμή την έναρξη της ΔΕΘ και την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη αλλά και την προγραμματισμένη του ομιλία στις 19:30 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Το Βελλίδειο είναι ήδη αποκλεισμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι δρόμοι της πόλης αναμένεται να κατακλυστούν από διαδηλωτές. Επί ποδός βρίσκονται όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν μετακινηθεί διμοιρίες από όμορους νομούς, αλλά και από υπηρεσίες της Αττικής.

Ισχυρές διμοιρίες έχουν αναπτυχθεί σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου θα διέλθουν οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις, ενώ από αέρος ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και drones θα εποπτεύουν την εξέλιξή τους και θα δίνουν ζωντανή εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις