Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ο λόγος που έφερε τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση στην Πάτρα- Η συνάντηση με τον Νίκο Τζανάκο - ΦΩΤΟ

Ο λόγος που έφερε τον Λευτέρη Πετρούνια ...

Έκαναν τις βόλτες τους, στο κέντρο της πόλης

Στην Πάτρα βρέθηκαν το διήμερο, ο 3 φορές Ολυμπιονίκης, 3 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και 7 φορές πρωταθλητής Ευρώπης Λευτέρης Πετρούνιας, με την επίσης πρωταθλήτρια γυμναστικής και σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση.

Ο λόγος ήταν η παρουσία τους, μαζί με τα παιδιά τους, στο γάμο φιλικού τους ζευγαριού. Την αποκάλυψη έκανε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με τον Λευτέρη Πετρούνια και τις κόρες τους από την εκκλησία, φορώντας τα καλά τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, έκαναν τις βόλτες τους, στο κέντρο της Πάτρας και εκεί συναντήθηκαν και με τον  Νίκο Τζανάκο, μέλος των της Επιτροπής των Παγκόσμιων Παιδικών Διεθνών Αγώνων που τους ενημέρωσε για την προσεχή διοργάνωση που θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας.

Σε σχετική του ανάρτηση, ο Νίκος Τζανάκος, έγραψε: "Όταν έχεις την τύχη, να συναντήσεις και να συγχαρείς απο κοντα, τον τρεις φορές Ολυμπιονίκη, τρεις φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή και 7 φορές πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια, με τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και να τους ενημερώσεις, για τις δράσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης των Παιδικών Αγώνων, I.C.G., (International Children’s Games) και τους επόμενους Αγώνες στο Ταλίν της Εσθονίας τον Αύγουστο του 2025, (Πρωτεύουσα της Ευρώπης στα σπορ την ίδια χρονιά), δίνοντάς τους και σχετικό ενημερωτικό υλικό!!!"

Η ανάρτηση του Νίκου Τζανάκου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports