Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Χάμπτονς, Ralph Lauren: H Ελληνίδα καλλονή Ανθή Φακιδάρη πλάι σε Ναόμι και Κρίστι

Χάμπτονς, Ralph Lauren: H Ελληνίδα καλλο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φλας στο τελευταίο, πολυσυζητημένο show του «βασιλιά» της αμερικάνικης μόδας, παρούσα και η Τζιλ Μπάιντεν

Eπίδειξη Ralph Lauren- spring summer 2024. Πολύ τιμητική ήταν η συμμετοχή της πανέμορφης Ελληνίδας, Ανθής Φακιδάρη- κατά την άποψή μας της ωραιότερης πρέσβειράς μας στα catwalk του εξωτερικού ever.

Το show έγινε στην αριστοκρατική, παραθεριστική περιοχή των Χάμπτονς, βορειοανατολικά του Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από ποτέ το DNA του δημοφιλούς label. H Ανθή που πλέον εργάζεται για την αφρόκρεμα της fashion industry, παρέλασε πλάι στις ντίβες της πασαρέλας των nineties Κρίστι Τέρλιγκτον και Ναόμι Κάμπελ αλλά και σε νεότερα ονόματα όπως η Βιτόρια Τσερέτι. Front row κάθονταν διασημότητες όπως οι Αννα Γουίντουρ, Usher, Τζουντ Λο, Λόρα Ντερν, Ναόμι Γουότς, Τομ Χίντλεστον ενώ τα φλας άστραψαν κατά την άφιξη της συζύγου του προέδρου των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Το κομψό θέρετρο που λατρεύουν οι celebrities, αποτελεί μόνιμη έμπνευση για το Ralph Lauren. To sporty chic λόγω της θάλασσας αλλά και το boho λόγω των ράντσων απεικονίζεται άλλωστε με συνέπεια στις προτάσεις του οίκου. Αυτόν τον ανεξάντλητο έρωτά του για την αισθητική παράδοση των Χάμπτονς εξέφρασε λοιπόν ο σχεδιαστής με επίδειξη σε φάρμα και dinner στο περίφημο Polo Bar.

Η Ανθή Φακιδάρη περπάτησε με ένα εντυπωσιακό, μακρύ εκρού φόρεμα από crochet δαντέλα. Η Κρίστι Τέρλιγκτον φόρεσε μεταξύ άλλων σμόκιν σακάκι με ξεφτισμένο τζιν, αλλά και ένα embellished  jacket με 580,000 κρύσταλλα ενώ η Ναόμι συνδύασε σατινέ φούστα με αδιάβροχο άνορακ. Η παλέτα κινήθηκε ανάμεσα στα oldfashioned λευκό, ταμπά, μπλε αλλά και σε έντονα χαρούμενα χρώματα.  Δείτε στιγμιότυπα από το event και τα παρασκήνια, καθώς η Ανθή έκανε ανάρτηση στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View