Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Οι αδερφές Κερασιώτη μπαίνουν στο «Survivor»

Οι αδερφές Κερασιώτη μπαίνουν στο «Survivor»

Ποιοι είναι οι άλλοι πιθανοί παίκτες

Από το «GNTM» στο νέο «Survivor» μαζί με τη δίδυμη αδελφή της. Ο λόγος για την Παρασκευή Κερασιώτη, την τσιγγάνικης καταγωγής πρώην παίκτρια του reality μοντέλων του Star, η οποία είχε φτάσει, μάλιστα, στον τελικό.

Τώρα η 23χρονη Παρασκευή, που πέρυσι το καλοκαίρι δούλευε σεζόν στη Μύκονο, στην υποδοχή γνωστού bar-restaurant, ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο reality δράσης και επιβίωσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, δεν θα είναι μόνη της στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο. Θα έχει μαζί της και τη δίδυμη αδελφή της Μαρία Κερασιώτη, η οποία αναμένεται να ξεχωρίσει στους στίβους μάχης, καθώς είναι αθλήτρια στίβου στην Παναχαϊκή και personal trainer. Η ίδια είναι και μητέρα ενός παιδιού, μιας χαριτωμένης κορούλας, που λατρεύει και αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία της θείας της, Παρασκευής.

Στο μεταξύ, μπορεί ο Σκάι και η Acun Medya να μην έχουν έχουν δώσει ακόμα λεπτομέρειες για το ποιους θα δούμε στον επικείμενο κύκλο του «Survivor», παρά μόνο το τρέιλερ, το οποίο αποκαλύπτει ότι «το reality φέτος θα είναι το πιο στρατηγικό, καθώς επιστρέφει στις ρίζες του», ωστόσο κάποια από τα ονόματα που παίζουν δυνατά για τη νέα σεζόν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πέρα από τις δίδυμες αδελφές Κερασιώτη, λοιπόν, πιθανοί παίκτες του φετινού κύκλου είναι οι ακόλουθοι: ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Ριζόπουλος, ο γυμναστής Τάσος Πανάς, ο tiktoker Ορφέας Γενκιανίδης, το μοντέλο Βίκυ Πετεινάρη μαζί με την αδελφή της, αθλήτρια βόλεϊ και μοντέλο Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Λυμπεροπούλου, η Μαριάννα Δασυγένη, η Χριστιάννα Γρηγοράσκου, ο Γιάννης Γκριμανέλης, που εργάζεται ως συγκολλητής, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων και DJ Γιάννης Ρηγάκης και ο Αγγελος Τσάκας που είναι χορευτής.

 

πηγή espressonews.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports