Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βαρβάρα Κίρκη: Το δημόσιο μήνυμα μετά την αποκάλυψη του χωρισμού από τον Θέμη Αδαμαντίδη

Βαρβάρα Κίρκη: Το δημόσιο μήνυμα μετά τη...

Τι αναφέρει

Γνωστή έγινε σήμερα (9/9) η είδηση του χωρισμού του Θέμη Αδαμαντίδη από την Βαρβάρα Κίρκη, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, με την πρώην σύντροφος του καλλιτέχνη να κάνει μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Βαρβάρα Κίρκη ανέβασε ένα κείμενο, με την μορφή του Instagram story, το οποίο αναφέρει: «Είναι εντάξει να κλείνουν κύκλοι, που ολοκλήρωσαν τον σκοπό τους, για να δημιουργείται ο χώρος, να ανοίξουν νέοι κύκλοι, φωτεινοί και κατάλληλοι για εμένα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα On Time είπε: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός.

Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight