Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο θρύλος της ροκ, Μπρους Σπρίνγκστιν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Ο θρύλος της ροκ, Μπρους Σπρίνγκστιν στο...

Βρέθηκε στο 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στον Καναδά για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band»

O 74χρονος θρύλος της ροκ μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) που στις 23-9 θα γίνει αισίως 75 ετών, βρέθηκε στο 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στον Καναδά για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band».

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της ροκ και τη στενή ομάδα των συνεργατών του σε σκηνοθεσία Τομ Ζίμνι (Thom Zimny). 

Μετά την προβολή του στο Roy Thomson Hall ο Μπρους Σπρίνγκστιν τόνισε ότι δεν σκοπεύει να κρεμάσει την κιθάρα του σύντομα. Θέλει να συνεχίσει να ροκάρει μέχρι «τελικής πτώσης».

Αξίζει να θυμίσουμε πως το 1994 είχε ερμηνεύσει μοναδικά την μπαλάντα «Streets of Philadelphia» από την κοινωνικοδραματική ταινία «Philadelphia» του Jonathan Demme με τον Τομ Χανκς που τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

Το φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο θα διαρκέσει από τις 5 έως και τις 15-9-2024. Ξεκίνησε με την πρεμιέρα της νέας ταινίας του David Gordon Green «Nutcrackers» και θα ολοκληρωθεί με το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού Rebel Wilson «The Deb».

Την ίδια ώρα αίσθηση και συγκίνηση προξένησε η είδηση πως η Patti Scialfa, σύζυγος του Bruce Springsteen και μέλος της E Street Band, ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του αίματος, και συγκεκριμένα με μυέλωμα. Η Πάτι Σκάιαλφα που είναι και τραγουδοποιός, είναι 71 ετών και παντρεύτηκε με τον Μπρους Σπρίνγκστιν το 1991.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight