Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Άνθισε» το προαύλιο του 11ου Δημοτικού- Υποδοχή των μαθητών με χρώματα και αρώματα

Πάτρα: «Άνθισε» το προαύλιο του 11ου Δημ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Με την καλλιτεχνική βοήθεια της Δήμητρας Ανδρεοπούλου και της Διονυσίας Ανδριοπούλου

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς, ένα σχολικό συγκρότημα του κέντρου της πόλης, αποφάσισε να διαμορφώσει καλλιτεχνικά τον προαύλιο χώρο του.

Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού και του 6ου Νηπιαγωγείου, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Σατωβριάνδου, με την καλλιτεχνική βοήθεια της Δήμητρας Ανδρεοπούλου και της Διονυσίας Ανδριοπούλου, ομόρφυναν το σχολείο διακοσμώντας τους τοίχους με όμορφα φωτεινά χρώματα.

«Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε στη σχολική κοινότητα ένα όμορφο έργο που δίνει χαρά στους μαθητές και τους γονείς τού σχολείου μας» αναφέρει στο thebest.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Κουσάθανας, ενώ όπως είπε για τη δράση αυτή, έλαβαν και τα συγχαρητήρια και του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη που εντυπωσιάστηκε, περνώντας από το σημείο.

Έκκληση για την ασφάλεια και την υγιεινή των παιδιών

Μια νέα χρονιά, ξεκινά, την Τετάρτη για τους μαθητές, ωστόσο όπως τονίζει ο κ. Κουσάθανας, δεν είναι όλα ρόδινα. «Οι γονείς είμαστε αναγκασμένοι να φροντίζουμε με δικά μας έξοδα τα σχολεία μας. Τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με τον σύλλογο, τα συνεργεία του Δήμου είναι ανύπαρκτα». Ο Πρόεδρος του Συλλόγου απευθύνει έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς: «Τους παρακαλούμε να δώσουν την ανάλογη σημασία, γιατί μιλάμε για την ασφάλεια και υγιεινή των παιδιών μας. Φυσικά αίτημα όλης της σχολικής κοινότητας, είναι η παρουσία σχολικού φύλακα, ώστε να προφυλάσσονται τα σχολεία από κακόβουλες ενέργειες εξωσχολικών παραγόντων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις