Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Πάλι long; Οι… μακρυμαλλούσες επιστρέφουν, κυρίαρχο το seventies style της Chloe

Πάλι long; Οι… μακρυμαλλούσες επιστρέφου...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα hair trends γκρεμίζουν την παντοδυναμία του μεσαίου μήκους – όχι μόνο bobs λοιπόν

Μετά από απανωτές σαιζόν που τα κομμωτήρια υμνούσαν τη φινέτσα των «καρέ» και γενικότερα του μεσαίου μήκους, το fashion στερέωμα λανσάρει πάλι τα μακριά μαλλιά.  Εφόσον διαθέτετε κώμη υγιή, δυνατή και περιποιημένη, μπορείτε να την επιδείξετε άφοβα ως super stylish επιλογή.

Οι ειδικοί της μόδας αναφέρονται εκτενώς στο άκρως επιδραστικό show του οίκου Chloe για τη σαιζόν που ήδη διανύουμε. Τα μοντέλα συνδύασαν ημιδιάφανους, αέρινους μανδύες και κάπες, με ξέπλεκα, χίππικα μαλλιά σε seventies style. Η πασαρέλα και η καμπάνια του brand αναδεικνύουν μαλλιά που φαντάζουν αχτένιστα και χαλαρά.

Chloe

Chloe

Τα σχετικά αφιερώματα στα περιοδικά επιβεβαιώνουν την τάση για μακρύ hairstyle. To ιταλικό Elle γράφει για «απαλό φιλάρισμα ώστε να μην χάνετε ο όγκος και να υπάρχει η δυνατότητα κίνησης». Η εικόνα για «lunghezze extra» παραπέμπει πάντως στην εποχή των «παιδιών των λουλουδιών» με πιο σύγχρονο και αβίαστο τρόπο. Εχουμε δηλαδή το βλέμμα στο παρελθόν αλλά με αποτέλεσμα πιο casual και σημερινό.

Το φιλάρισμα σε διάφορες μορφές θα εξελιχθεί σίγουρα σε μεγάλο hit. Eίτε εάν επιθυμούμε το λεγόμενο «hush cut» με τις ασιάτικες καταβολές και τις «σκάλες» από αφέλειες, είτε κάτι πιο θηλυκό. Προτείνονται δηλαδή και το curly shag haircut σαν το iconic χτένισμα της Φάρα Φόσετ στους «Αγγελους του Τσάρλι» αλλά και τα sexy, δυναμικά layers που αγαπήσαμε στα supermodels του ’90 όπως η Κλόντια Σίφερ και η Στέφανι Σέιμουρ. Eπίσης, γοητεύουν οι αβίαστες κουπ της νεαρής μαθήτριας ώστε να τοποθετούνται φιόγκοι όπως δείχνει στην pre collection της η αυτοκρατορία Chanel με μούσα την Καμίλα Μορόνε. 

Elie Saab

Elie Saab

Tom Ford

Tom Ford

Τom Ford

Τom Ford

Ferragamo

Ferragamo

Ferragamo

Ferragamo

Ferragamo

Ferragamo

Chanel

Chanel

Ετσι, η εικόνα seventies, νεραιδένια και κοριτσίστικη, μαζί με τις πιο στυλιζαρισμένες «μύτες» είναι εξαιρετικά επίκαιρη. Aν τα μαλλιά σας δείχνουν αδύναμα πολύ μακριά, τουλάχιστον αφήστε τα λίγο κάτω από τους ώμους όπως η Σιένα Μίλερ ή η Κιάρα Μαστρογιάνι που φωτογραφήθηκε για τον οίκο Celine. Κάποιες φορές μπορείτε να τιθασεύσετε τις τούφες με wet look όπως είδαμε στο catwalk της Βottega Veneta.

Zimmermann- Ula Johnson

Zimmermann- Ula Johnson

Celine με την Κιάρα Μαστρογιάνι

Celine με την Κιάρα Μαστρογιάνι

Σιένα Μίλερ- L'Oreal

Σιένα Μίλερ- L'Oreal

Προτάσεις

Προτάσεις

Προτάσεις

Προτάσεις

Φάρα Φόσετ

Φάρα Φόσετ

Στέφανι Σέιμουρ

Στέφανι Σέιμουρ

Κλόντια Σίφερ

Κλόντια Σίφερ

Versace vintage

Versace vintage

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View