Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γαμήλια δεξίωση εκατομμυρίων ευρώ κάτω από την αψίδα του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ – Ο γάμος της Μις Λίβανος

Γαμήλια δεξίωση εκατομμυρίων ευρώ κάτω α...

Ποιο είναι το ζάμπλουτο ζευγάρι

Κι όμως, είναι οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ που στην κυριολεξία μεταμορφώθηκαν για να υποδεχτούν μια γαμήλια δεξίωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ το βράδυ της Κυριακής.
Η Μις Λίβανος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φέχμι Καραγκουλά στην Αθήνα με το φαντασμαγορικό πάρτι που ακολούθησε κάτω από την αψίδα του Καλατράβα να είναι η επιτομή της χλιδής.

Επταώροφη τούρτα και βεγγαλικά, διάσημοι τραγουδιστές από τον Λίβανο, ορχήστρα που έπαιζε Ευανθία Ρεμπούτσικα κι ένας ατελείωτος μπουφές. Ένας γαστρονομικός παράδεισος που θύμιζε περισσότερο με έργο τέχνης παρά με μπουφέ γάμου.

Οι φωτογραφίες από το στολισμένο ΟΑΚΑ άκρως εντυπωσιακές. Το παραμυθένιο τοπίο συνέθεταν μεγάλα τραπέζια στολισμένα με κεριά και λευκές ορτανσίες. Πάνω στο σερβίτσιο είχαν τοποθετηθεί ευχαριστήρια μηνύματα για τους εκατοντάδες καλεσμένους.

Υπό τους ήχους της Ανατολής, το ζευγάρι μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με την ορχήστρα να παίζει μουσική πάνω σε μια ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα.

Τα social media των καλεσμένων «πήραν φωτιά», με τη νύφη και τον γαμπρό να χορεύουν μέχρι το πρωί.

Ανάμεσα στους VIP καλεσμένους βρέθηκαν και δυο διάσημες Ελληνίδες. Βίκυ Καγιά και Μαρίνα Βερνίκου ανέβασαν φωτογραφίες από το πάρτι της χλιδής.

Το παρών στην δεξίωση έδωσαν και τα γνωστά μοντέλα, Παολίνα Διαμαντούλη και Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος.

Ποιο είναι το ζάμπλουτο ζευγάρι
Η Μάγια Ρέιντι υπήρξε Μις Λίβανος το 2018 και ο Φέχμι Καραγκουλά είναι ο εγγονός του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή αραβόφωνης εφημερίδας.

Το ζάμπλουτο ζευγάρι από τον Λίβανο επέλεξε την Ελλάδα για τον γάμο τους, αν και τα τελευταία χρόνια μένουν μόνιμα στο Λονδίνο. Εκεί είχαν κάνει και τον πολιτικό τους γάμο τον περασμένο Μάιο.

Η 29χρονη νύφη μαγνήτισε τα βλέμματα με το στράπλες νυφικό της. Το αραβικό Marie Claire μάλιστα έκανε ειδική μνεία στο νυφικό και το κεντημένο στο χέρι μακρύ βέλο.

Έφερε την υπογραφή του γνωστού Λιβανέζου σχεδιαστή Τζορτζ Χομπέικα και χρειάστηκαν 714 εργατοώρες για να ραφτεί.

Το 29χρονο μοντέλο μάλιστα ανέβασε και βίντεο τόσο από το ταξίδι της στην Αθήνα όσο και από τις προετοιμασίες του που γίνονταν στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο γεγονός.

Μόνο λιτό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το χλιδάτο πάρτι της δεξίωσης, το οποίο μάλιστα κράτησε μέχρι το πρωί. Αν και ο χώρος των ολυμπιακών εγκαταστάσεων προσφέρεται για συναυλίες και εκδηλώσεις, το συγκεκριμένο πάρτι ξέφυγε κατά πολύ στην τήρηση του ωραρίου με αποτέλεσμα η γειτονιά να είναι στο πόδι μέχρι το πρωί και οι κλήσεις στην Αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας να «πέφτουν βροχή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight