Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελ. Ράντου για τη μητέρα της: «Τη βλέπω και λυγίζω»

Ελ. Ράντου για τη μητέρα της: «Τη βλέπω ...

Αναφέρθηκε στη μητέρα της που πάσχει από άνοια

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητέρα της που πάσχει από άνοια και δεν δίστασε να εξομολογηθεί πόσο πολύ την έχει «διαλύσει» αυτή η κατάσταση.

«Είναι μια επικίνδυνη ασθένεια είναι αβάσταχτη. Έχεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις αν θα γυρίσει να πάρει να βάλει κάτι στο στόμα του το οποίο θα είναι θανατηφόρο. Μακάρι να ξεκινήσει μια κρατική μέριμνα για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση να φροντίζονται και ακινητοποιούνται», ανέφερε αρχικά η Ελένη Ράντου για όσους πάσχουν από άνοια. 

Η ηθοποιός είπε σχετικά με τη μητέρα της: «Δεν μπορώ με αυτό το πράγμα να συμφιλιωθώ. Αυτή η ασθένεια έχει πολλά στάδια. Μέχρι να συμφιλιωθείς με το ένα, έρχεται το επόμενο που είναι ακόμα χειρότερο. Ξέρεις τι έχω κάνει; Δουλεύω πάρα πολύ. Για να αποσπάσω την προσοχή μου».

Ενώ εξομολογήθηκε: «Είναι επτά χρόνια και ακόμα πηγαίνω και βλέποντας την κατάσταση λυγίζω…». Κλείνοντας επεσήμανε: «Σε τρομάζει η φθορά, κανένας δεν αξίζει να δει τον εαυτό του έτσι».

 «Για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι προσωπική ήττα που έφυγε η κόρη μας»
Η Ελένη Ράντου μίλησε και για την κόρη της που βρίσκεται στο εξωτερικό, αναφέροντας: «πονάει, μου λείπει το χιούμορ της. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που γελούσα, έχει ένα καταλυτικό χιούμορ και η αλήθεια είναι ότι όταν βρισκόμαστε περνάω τόσο καλά και είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορώ να επικοινωνώ. Δεν μιλάμε καθημερινά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight