Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δείτε τι έγινε στον Ανοιχτό Τρύγο του Castro Clauss

Πάτρα: Δείτε τι έγινε στον Ανοιχτό Τρύγο...

Το Castro Clauss , υποδέχτηκε εκατοντάδες συμπολίτες αλλά και φίλους από την υπόλοιπη Ελλάδα στους οποίους μοιράστηκαν μπλουζάκια ψαλίδες και ψάθινα κοφίνια

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε  ο Ανοιχτός Τρύγος του Castro Clauss το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία που συνδύασε παράδοση, πολιτισμό και γευστικές απολαύσεις.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση "το Castro Clauss , υποδέχτηκε εκατοντάδες συμπολίτες αλλά και φίλους από την υπόλοιπη Ελλάδα στους οποίους μοιράστηκαν μπλουζάκια ψαλίδες και ψάθινα κοφίνια. Παράλληλα, εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή παιδιών όλων των ηλικιών , που από νωρίς το πρωί κατέφθασαν στους αμπελώνες του οινοποιείου προκειμένου να συμμετάσχουν  στον  τρύγο και να ζήσουν από κοντά την διαδικασία παραγωγής του κρασιού.

Τα καλάθια γέμισαν με τα τσαμπιά της Μαυροδάφνης και  φορτώθηκαν στο κάρο  που το σέρνει το  άλογο μας ο περήφανος Τσίλιας με τελικό προορισμό την ταινία διαλογής και το πατητηρι.Εκει με τις οδηγίες των οινολόγων έγινε η επεξεργασία των σταφυλιών, γέμισε η στροφιλιά και ακολούθησε το πάτημα των σταφυλιών.

Ο Ανοιχτός Τρύγος του Κάστρο Κλάους επιβεβαίωσε για άλλη μια χρονιά τη δέσμευση της οινοποιίας να δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βιώσουν τον τρύγο και το πάτημα των σταφυλιών μυώντας τους  στην οινική τέχνη.

Στο τέλος όλη δοκίμασαν ένα ποτήρι κρασί και η ομάδα του οινοποιείου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες ανανεώνοντας το ραντεβού για τον επόμενο Ανοιχτό Τρύγο το 2025, υποσχόμενη ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και αξέχαστες εμπειρίες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις