Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αγαπητή ηθοποιός Κάθι Μπέιτς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την υποκριτική

Η αγαπητή ηθοποιός Κάθι Μπέιτς ανακοίνωσ...
Μαρτάτος Tάκης

Η 76χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή από την ταινία του 1990, "Misery" που της χάρισε & βραβείο Όσκαρ, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της στους New York Times ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί

Η σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιός Κάθι Μπέιτς - Kathy Bates ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την υποκριτική.

Η 76χρονη σήμερα ηθοποιός ανακοίνωσε τα σχέδιά της δύο εβδομάδες πριν από τη συμμετοχή της σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη σειρά «Matlock» του τηλεοπτικού δικτύου CBS.

Η Αμερικανίδα σταρ, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από την ταινία του 1990, «Misery», κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Στίβεν Κινγκ, σε σκηνοθεσία του Ρομπ Ράινερ, επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στους New York Times.

«Αυτός είναι ο τελευταίος μου χορός», είπε για τη νέα σειρά που είναι reboot του δράματος της δεκαετίας του '80.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στις σειρές «American Horror Story», «Two And A Half Men», «Six Feet Under», «The Office» και «Disjointed».

Για τον ρόλο της ως νοσοκόμα Άνι Γουίλκς που κρατά δέσμιο στο σπίτι της τον αγαπημένο της συγγραφέα (τον υποδύθηκε ο αξέχαστος Τζέιμς Κάαν) στην ταινία «Misery» κέρδισε Χρυσή Σφαίρα καθώς και το βραβείο Όσκαρ καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου. Απέσπασε δεύτερη Χρυσή Σφαίρα όταν υποδύθηκε τη μάνατζερ του Τζέι Λένο, Έλεν Κάσνικ στο «The Late Shift». Η Κάθι Μπέιτς ήταν εξαιρετική και συγκινητική και στην ταινία σε σκηνοθεσία του Κλιντ Ίστγουντ «Η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» το 2019 όπου για την ερμηνεία της ήταν υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Η Μπέιτς μεγάλωσε στο Μέμφις και αργότερα σπούδασε θέατρο στο Πανεπιστήμιο Southern Methodist στο Ντάλας. Το 1970 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου έκανε περίεργες δουλειές και ταυτόχρονα εμφανιζόταν στο θέατρο σε δεύτερους ρόλους.

Το 1971 εμφανίστηκε στην πρώτη αμερικανική ταινία του γεννημένου στην Τσεχία σκηνοθέτη Μίλος Φόρμαν «Taking Off».

Η υποκριτική «ήταν το μόνο πράγμα που είχα ποτέ» τόνισε η ηθοποιός.

«Έγινε η ζωή μου. Μερικές φορές ζηλεύω που έχω αυτό το ταλέντο. Γιατί δεν μπορώ να το συγκρατήσω και θέλω απλώς τη ζωή μου» υπογράμμισε.

Η Μπέιτς έχει παίξει και στον «Τιτανικό» του Τζέιμς Κάμερον το 1997, στην συγκινητική κοινωνική ταινία «Πράσινες Τηγανητές Ντομάτες» σε σκηνοθεσία του Τζον Άβνετ το 1992, κ.α.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Με την Τζέσικα Τάντι στις "Πράσινες...

Με την Τζέσικα Τάντι στις "Πράσινες Τηγανητές Ντομάτες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight