Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

«ΝΟΠ δεκαετία ’90 τα καλύτερά μας χρόνια…» παρουσιάστηκε το βιβλίο του Τάσσου Σταθόπουλου - ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

«ΝΟΠ δεκαετία ’90 τα καλύτερά μας χρόνια...

Στο Royal

Το βιβλίο με τίτλο «ΝΟΠ δεκαετία ’90 τα καλύτερά μας χρόνια…» του δημοσιογράφου και συνεργάτη του thebest.gr, Τάσσου Σταθόπουλου, παρουσιάστηκε με επιτυχία σε εκδήλωση στο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Το βοβλίο είναι επικεντρωμένο στην μεγάλη και λαμπρή ιστορία του ΝΟΠ, εστιάζοντας σε μια υπερδεκαετή περίοδο όπου ο Ναυτικός Όμιλος της Πάτρας έδρεψε δάφνες εντός κι εκτός συνόρων.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι πρωταγωνιστές, υπάρχει πλήρης παρουσίαση των αγώνων και των διοργανώσεων όπου μετείχε ο ΝΟΠ, περιέχει δεκάδες μαρτυρίες και συνεντεύξεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε 660 σελίδες!

Εξάλλου ο Τάσσος Σταθόπουλος ξεχωρίζει πάντα στα βιβλία και αφιερώματα του για την ενδελεχή έρευνα του και το πλούσιο, δυσεύρετο αρχειακό υλικό.

Στην παρουσίαση μίλησαν όλοι εκείνοι που έγραψαν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΝΟΠ!

Πιο συγκεκριμένα μίλησαν οι:

- Νίκος Τόμπρος, επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Ιστορίας Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων,

- Γιώργος Τελώνης, επί σειρά ετών πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πατρών,

- Γιώργος Κακουλίδης, για δεκαετίες προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Πατρών,

και ο Τάσσος Σταθόπουλος αθλητικός συντάκτης και συγγραφέας του βιβλίου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος – αθλητικογράφος Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gotsis.

Ο Τάσσος Σταθόπουλος, γεννήθηκε το 1970 και ζει στην Πάτρα.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1987 και έχει εργαστεί σε: «Ενημέρωση», «Πάτρα σπορ», «Φίλαθλο», «Πελοποννησιακά Νέα», «Ημέρα» «Πελοπόννησο», «Ωμέγα FM», pelop.gr. Σήμερα εργάζεται στο «thebest.gr» και στο «sportin.gr». Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικών Συντακτών, της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων και της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Συγγραφικό έργο: Εθνική Ελλάδας μια ομάδα μια ιστορία, 1998. Αχαϊκό Ποδόσφαιρο. Εκατόν είκοσι χρόνια (1891- 2010), 2010. Πατραϊκή Πυγμαχία. Μια ιστορία δόξας (1925 - 2014), 2014. Αθλητική Εταιρεία Πατρών Ολυμπιάς (Στίβος 1961-2014). Η ιστορία, 2015. Στα χρόνια του στίβου (1891– 2016). Ιστορία, πρόσωπα, μετάλλια, ρεκόρ και επιδόσεις στην Αχαΐα, 2016. Θανατικές εκτελέσεις στην Πάτρα - βιβλίο φρίκη, 2018. Σύλλογος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Πατρών. 1932-2022 εννέα δεκαετίες χτίζοντας το μέλλον, Πάτρα 2022. Επίσης έχει συμμετάσχει στη συγγραφή ή και έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία του, σε δεκαπέντε ακόμα βιβλία αθλητικού και ιστορικού περιεχομένου.

Έχει βραβευτεί έξι φορές από τον ΠΣΑΤ με έπαινο για τη συγγραφή βιβλίων και 18 φορές από Αθλητικές ενώσεις και συλλόγους της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture