Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι θα γίνει με τα φανάρια της Πάτρας; Υδροφοβικά και κουρασμένα - ΦΩΤΟ

Τι θα γίνει με τα φανάρια της Πάτρας; Υδ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μεμονωμένες αναβαθμίσεις και "μπαλώματα"

Κάποιες αναβαθμίσεις σε φανάρια της Πάτρας, όπου αντικαταστάθηκαν οι λαμπτήρες πυρακτώσεως και πλέον χρησιμοποιούνται LED και επίσης κομβικοί φωτεινοί σηματοδότες με δυνατότητα μελλοντικής διασύνδεσης με κέντρο διαχείρησης, είναι η υπάρχουσα κατάσταση στην Πάτρα που εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιεί τα ίδια φανάρια για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Με την πιο ήπια βροχόπτωση, φωτεινοί σηματοδότες τίθενται εκτός λειτουργίας. Κορίνθου και Φαβιέρου, Κανακάρη και Πατρέως και σε άλλες διασταυρώσεις της Πάτρας, τα φανάρια σταμάτησαν να λειτουργούν, αποτέλεσμα της βροχής που έπεσε για μικρό διάστημα την Τρίτη και την Τετάρτη. Στην συμβολή της Κολοκοτρώνη με την Κανακάρη έχουν τοποθετήσει σακούλες και έχουν σκεπάσει τα φανάρια, (προφανώς λόγω έργων) αν και υπάρχει η δυνατότητα κίνησης και στους δύο δρόμους (και στην Κολοκοτρώνη, εως το ύψος της Κορίνθου), με ό,τι κίνδυνο συνεπάγεται κάτι τέτοιο για ατύχημα.

Το πολυαναμενόμενο ενιαίο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης των φωτεινών σηματοδοτών της Πάτρας είναι μάλλον στον αέρα, καθώς δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διασυνδέσεις με το κέντρο και επίσης δεν έχουν αναβαθμιστεί όλα τα φανάρια με ψηφιακά μέσα. Και όλα αυτά τη στιγμή που έχουν τοποθετηθεί νέα φανάρια που αφορούν και στην προωθούμενη αντιδρόμηση της Κορίνθου και της Κανακάρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις