Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

ΣΜΑΧ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ: Ενημέρωση για τον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας

ΣΜΑΧ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ: Ενημέρωση για τον 3ο Ν...

Το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ».

Την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας με θέα τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και το φημισμένο Πατρινό ηλιοβασίλεμα θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στο αθλητικό γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΜΑΧ "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ":

Την ευκαιρία να τρέξουν στην Πάτρα, την πόλη των Μαραθωνοδρόμων, σε μια γρήγορη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, με θέα τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και το φημισμένο Πατρινό ηλιοβασίλεμα, θα έχουν όσοι συμμετάσχουν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου στον 3 ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ». Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», μαζί με άλλους φορείς της Πάτρας, θα είναι και φέτος θεσμικός υποστηρικτής του αγώνα, εκπροσωπώντας το δρομικό κίνημα της πόλης, αναλαμβάνοντας την οργάνωση της συμμετοχής των δρομέων υγείας από όλη την Ελλάδα.

Για την εξυπηρέτηση όσων προγραμματίσουν να ταξιδέψουν στην Πάτρα για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων, θα εξασφαλίσουν ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία της πόλης - για όσους δρομείς θέλουν να διανυκτερεύσουν στην Πάτρα - ενώ ήδη οργανώνονται εκδρομές Συλλόγων Δρομέων Υγείας από όλη την Ελλάδα, με αρωγό τον Δήμο, για αυτόν τον σπουδαίο αγώνα. Παράλληλα ο «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο αγώνα που διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, θα συμμετάσχει με την πλειοψηφία τω μελών του στον Ημιμαραθώνιο, στα πλαίσια της προετοιμασίας των Μαραθωνοδρόμων για τον 41 ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, αλλά και στον αγώνα των 5χλμ, μεταφέροντας το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του "ευ αγωνίζεσθαι" στους δρόμους της πόλης μας.

Οι ομαδικές εγγραφές του Συλλόγου παρουσιάζουν ήδη μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα του αγώνα. Το κόστος της ομαδικής εγγραφές για τον αγώνα των 21.097χλμ ανέρχεται σε 9€ για το βασικό πακέτο και 14€ για το ενισχυμένο (περιλαμβάνει τεχνικό t-shirt) και σε 5€ για το βασικό πακέτο και 10€ για το ενισχυμένο (περιλαμβάνει τεχνικό t-shirt) για τον αγώνα των 5χλμ.

Τα μέλη του Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ” και οι φίλοι δρομείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ομαδικές εγγραφές του Συλλόγου για το 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας “ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ” παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέσω email ([email protected]) ή τηλεφωνικά με τους Αντώνη Κατσίκη (τηλ. 6906750495), Αναστάσιο Νταουσιάνη (τηλ. 6983510301) και Παναγιώτη Μητρούλια (τηλ. 6983501401 - VIBER) μέχρι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Η μαζική συμμετοχή των δρομέων του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ», παράλληλα με την οργανωτική παρουσία του Συλλόγου στον μεγάλο αυτό αγώνα, ως εκπρόσωπο του δρομικού κινήματος, επιβεβαιώνει τη δεσπόζουσα θέση που κατέχει από ιδρύσεώς του ο Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ” μεταξύ των Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού της Χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports