Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

VMAs: Με Dior o… «τυφώνας» Τέιλορ Σουίφτ, η Πάρις Χίλτον φόρεσε Celia Kritharioti

VMAs: Με Dior o… «τυφώνας» Τέιλορ Σουίφτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tα καθιερωμένα βραβεία MTV διέθεταν ερεθιστικό- και βέβαια καθόλου «καθώς πρέπει»- red carpet

H πιο πολυβραβευμένη σόλο καλλιτέχνιδα στην ιστορία των  MTV Video Music Awards ανακηρύχθηκε η super star Τέιλορ Σουίφτ.

«Εσκισε» σε συγκομιδή διακρίσεων φθάνοντας τις 7, ανάμεσα στις οποίες το  Video of the Year του τραγουδιού Fortnight», που σκηνοθέτησε η ίδια!

Πλέον ξεπέρασε τη Μπιγιονσέ με 30 συνολικά VMAs στη διαδρομή της, ενώ ήδη είχε σπάσει το ρεκόρ για τις περισσότερες υποψηφιότητες. Η 34χρονη ντίβα παραλαμβάνοντας το πρώτο της βραβείο θύμισε τη θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο θρίαμβός της έρχεται μια μέρα μετά το πολύκροτο ντιμπέιτ Ντόναλντ Τραμπ- Κάμαλα Χάρις, με την ίδια να έχει δηλώσει επισήμως οπαδός της δεύτερης.  

Στο red carpet  ξεχώρισε με καρό bustier outfit του οίκου Dior, με ροκ πινελιές και εσωτερικό σορτσάκι. Το ρούχο προέρχεται από την Dior Resort 2025 collection που παρουσιάστηκε σε πύργο στη Σκωτία.

Πέραν της Σουίφτ, η απονομή ήταν κυρίως γυναικοκρατούμενη. Η Megan Thee Stallion ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς στο UBS Arena του Long Island, αναπολώντας αξιομνημόνευτες στιγμές από τα 40 χρόνια του event και ερμηνεύοντας τα κομμάτια «Boa», «Hiss» και «Mamushi» με τον Ιάπωνα ράπερ Yuki Chiba. Ηταν πολύ βαμπ και «τεατράλε» ντυμένη, σαν κατάμαυρη γοργόνα στις αφίξεις.

 H Tyla κέρδισε στην κατηγορία Afrobeats, όπου συνήθως υπερισχύουν άνδρες χάρη στο hit Water». Η ανερχόμενη Chappell Roan σε style ταινίας τρόμου κέρδισε το βραβείο καλύτερου νέου καλλιτέχνη, αφιερώνοντας τη νίκη της «σε όλους τους drag καλλιτέχνες που την εμπνέουν» και «στους queer και trans ανθρώπους που δίνουν ζωή στην pop μουσική».

 Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, μια το βραβείο Lifetime Achievement πήγε σε γυναίκα και συγκεκριμένα στην Katy Perry. Ο σύζυγός της, ηθοποιός Ορνάλντο Μπλουμ την κάλεσε να τραγουδήσει ένα mix από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της- Dark Horse»,  «ET,» «California Gurls» «Teenage Dream»,  «I Kissed a Girl», «Firework».

Η Lisa, η ράπερ των Blackpink, απέσπασε το βραβείο καλύτερου K-pop για το σόλο τραγούδι της «Rockstar», ενώ η Βραζιλιάνα performer Annita στη λάτιν κατηγορία για το «Mil Veces».

Ο Λένι Κράβιτζ χάρισε μια απίθανη ερμηνεία-ύμνο στους rock stars και η Σαμπρίνα Κάρπεντερ παρέπεμπε εμφανισιακά στη Μέρλιν Μονρόε. Όπως πάντα ο Lil Nas X είχε το πιο «τρελό» outfit.

Tην ελληνική μόδα εκπροσώπησε η Πάρις Χίλτον με αστραφτερό και αποκαλυπτικό, ασημένιο φόρεμα Celia Kritharioti. Sexy ανοίγματα και «πιασίματα» τυλιξαν το κορμί της πάμπλουτης γόνου και dj. H Eλληνίδα couturier έχει συνδέσει το όνομά της με το glam και επιμένει σε αυτό. Κατά την άποψή μας βέβαια οι κορυφαίες κυρίες στο red carpet ήταν η Μάργκαρετ Κουάλει με Chanel και η Σούκι Γουότερχάουζ με Dolce e Gabbana, αλλά τέτοιες βραδιές η κομψότητα μπαίνει στο περιθώριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View