Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Γι’ αυτά τα ζώδια ο υπόλοιπος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος

ΦΩΤΟ Unsplash

ΦΩΤΟ Unsplash

Δεν είναι και οι πιο τυχεροί τον φετινό Σεπτέμβριο

Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των νέων αρχών, αλλά όπως λένε «κάθε αρχή και δύσκολη» και αυτά τα ζώδια θα το νιώσουν στο πετσί τους το νόημα αυτής της ρήσης.

 Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου του 2024 δεν θα είναι ο καλύτερος γι’ αυτούς. Λανθασμένες επιλογές, αδιέξοδες καταστάσεις, αλλαγές και προκλήσεις τους περιμένουν.

 Καρκίνος
Ένταση και αστάθεια επικρατεί στις προσωπικές σας σχέσεις, με την οικογένεια να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον χαρακτηρίζει αυτόν τον μήνα. Για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε βάλτε ως προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες, τη φροντίδα του εαυτού σας και την ευεξία σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να θυμάστε πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες, να δείχνετε κατανόηση.

Λέων
Προβλήματα στα προσωπικά σας προβλέπονται για τον Σεπτέμβριο, αφού η δουλειά εμπλέκεται και επηρεάζει τις σχέσεις σας. Προσέχετε τα λόγια σας και δώστε στη σχέση σας την προσοχή που απαιτεί. Μόλις καταφέρετε να βρείτε ξανά την ισορροπία σε προσωπικά και επαγγελματικά, όλα θα γίνουν καλύτερα.

 Ζυγός
Τα οικονομικά σάς βασανίζουν αυτό τον μήνα. Απρόβλεπτα έξοδα, μειώσεις στα έσοδα και αδιέξοδα με τα χρήματα δημιουργούν άγχος. Κάντε προσεκτικά τον σχεδιασμό των εξόδων σας, ώστε να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε και μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει. Αναζητήστε υποστήριξη στους ανθρώπους που σας αγαπούν και νοιάζονται για εσάς, ώστε να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

ΠΗΓΗ marieclaire.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being