Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: «Οι Γυναίκες στη Βουλή»… μέσω του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Πάτρα: «Οι Γυναίκες στη Βουλή»… μέσω του...

Η απολαυστική παράσταση παρουσιάστηκε στα Παλαιά Σφαγεία την Τετάρτη 11-9 από την Χορευτική και θεατρική Ομάδα «Κάτω Αλισσού»

Έντονα παραδοσιακά μουσικά και χορευτικά μοτίβα, ξεκαρδιστικοί διάλογοι και πικάντικα σχόλια μέσα από τα οποία αναδείχθηκε η πικρία για τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται η χώρα, αλλά και την ελπίδα ότι με τη δική μας δυναμική παρέμβαση μπορεί να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον, αποτέλεσαν το κυρίαρχο στοιχείο της θεατρικής παράστασης «Οι γυναίκες στη Βουλή».

Η παράσταση παρουσιάστηκε στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2024 στη σκηνή των «Παλαιών Σφαγείων» στην Ακτή Δυμαίων στο πλαίσιο  της ενότητας του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Η παράσταση ήταν μία διασκευή από τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη και ανέβηκε από την Χορευτική και θεατρική Ομάδα «Κάτω Αλισσού» σε σκηνοθεσία «Βαθύαλου» και σκηνικά Θοδωρή Γιαννακόπουλου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος της Πολιτιστικής Επιτροπής Αθηνά Καλλιμάνη, διαμερισματικοί σύμβουλοι και το μέλος της επιτροπής του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου, Κώστας Τζουραμάνης.

Κατά σειρά εμφάνισης έπαιξαν στην παράσταση οι:  Ντεμίρη Κωνσταντίνα, Σταυρούλα Ζαφειροπούλου, Αγάπη Μαράτου, Αλεξία Χανζτήπαπα, Αντωνία Παπαχαραλαμποπούλου Αθανασία Μπρούζου, Γεωργία Μπρούζου, Κορίνα Τάλπα, Φρόσω Καραβότα, Κούλα Παπαδημητροπούλου, Σόνια Πεμάι, Δήμητρα Γιώτη.

Χολέβα Ελένη, Βασίλης Παπαδημητρόπουλος, Κώστας Καλαπόδης, Χάρης Καλαπόδης, Ειρηναίος Χαντζήπαπας, Αλέξανδρος Χορταρέας, Θεόδωρος Γιαννακόπουλος, Αναγνωστόπουλος Βασίλης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Θεόκριτος Καραβότας, Καλλιόπη Καραπαναγιώτη, Σπυριδούλα Τζουανοπούλου και Σωτηρία Ραγκαβάνη.

Μουσικές επιλογές: Πίτσουλα Δώρα, Διδάχου Νικολία.

Η είσοδος στις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture