Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δυτικής Ελλάδας με πρωτοβουλία της Περιφέρειας

Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δυτική...

Διοργανώνεται με το Film Office Western Greece & με την υποστήριξη της Karan Creative Media - Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την ταινία τους μέχρι τις 20 Οκτωβρίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει όπως έγινε γνωστό, διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους με σκοπό την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης και του τουρισμού της περιοχής μέσα από τον κινηματογράφο.

Ο Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δυτικής Ελλάδας απευθύνεται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες κινηματογραφιστές που επιθυμούν να αναδείξουν την ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορική σημασία της Δυτικής Ελλάδας. Δεκτές γίνονται ταινίες που είτε έχουν γυριστεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είτε αναδεικνύουν τη Δυτική Ελλάδα μέσα από θεματικές όπως η φύση, η ιστορία, η γαστρονομία και ο τρόπος ζωής.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Film Office Western Greece με την υποστήριξη της Karan Creative Media. Είναι μια μοναδική ευκαιρία οι κινηματογραφιστές να μοιραστούν τη δουλειά σας και να συμβάλλουν στην ανάδειξη της περιοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την ταινία τους μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και να προβάλλουν τη δημιουργικότητά τους, μέσω της ιστοσελίδας: filmcall.karan-media.gr

Θα υπάρξουν βραβεία σε 2 κατηγορίες: 500 ευρώ στην κατηγορία Επαγγελματίες και 300 ευρώ στην κατηγορία Ερασιτέχνες καθώς  & άλλα βραβεία και πιστοποιητικά συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις