Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Για 2 ζώδια αλλάζουν τα πάντα στον έρωτα αυτόν τον Σεπτέμβριο - «Φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις»

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

Επικρατεί το συναίσθημα επί της λογικής και φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις

Ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας με χαοτική ενέργεια, που έκανε κάποια ζώδια να αμφιβάλλουν για την ικανότητά τους να αγαπήσουν και να έχουν μια σταθερή, συντροφική σχέση.

Τον Σεπτέμβριο η ενέργεια αυτή καταλαγιάζει και τα πνεύματα ηρεμούν, οδηγώντας σε ουσιαστική αναθεώρηση των απόψεών τους γύρω από τον έρωτα και τις σχέσεις.

Την ίδια στιγμή, η είσοδος του Πλούτωνα στον Άρη και η ενέργεια του Καρκίνου, φέρνει αλλαγές νοοτροπίας, ενώ επικρατεί το συναίσθημα επί της λογικής και φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις.

 Για 2 ζώδια αλλάζουν τα πάντα στον έρωτα αυτόν τον Σεπτέμβριο
Σκορπιός
Αιγόκερως

Σκορπιός                                                                   
Σκορπιοί, είστε ένα ζώδιο με κίνητρα τη βαθιά συναισθηματική σας ένταση και την αυτοπροστασία. Οι εμπειρίες προδοσίας ή απογοήτευσης που έχετε βιώσει, σας έχουν δημιουργήσει αρνητικές απόψεις σχετικά με την αγάπη.

Ο Σεπτέμβριος είναι μια σπάνια ευκαιρία για τον Σκορπιό να ρίξει τις άμυνές του. Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω για δεύτερη φορά, και μια σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες, ο Σεπτέμβριος ωθεί τον Σκορπιό να αντιμετωπίσει την εσωτερική του αναταραχή και τους φόβους που έχει να είναι ευάλωτος στην αγάπη.

Η χαοτική ενέργεια του Αυγούστου, έκανε τους Σκορπιούς να αμφιβάλλουν για την εμπιστοσύνη τους στις σχέσεις, τώρα όμως διαβαίνουν ένα κατώφλι που οδηγεί σε ένα πιο ήρεμο σημείο, όπου θα μπορέσουν να επουλωθούν.

Η αλλαγή που βιώνουν τον Σεπτέμβριο οι Σκορπιοί, δεν είναι μόνο η υπέρβαση του πόνου – μαθαίνουν ξανά να εμπιστεύονται, ανακαλύπτουν και πάλι την πιθανότητα να ερωτευτούν, απαλλαγμένοι απ’ τον φόβο του πόνου.

 Έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, και όσο το συναισθηματικό τους τοπίο ξεκαθαρίζει, η καρδιά του Σκορπιού αρχίζει να μαλακώνει, ανοίγοντας την πιθανότητα δημιουργίας βαθύτερων, πιο έμπιστων σχέσεων.

Αιγόκερως
Αιγόκεροι, η πραγματιστική φύση σας, σας έχει κάνει κάπως κυνικούς με τον Έρωτα. Πιστεύετε πως, η αγάπη είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείτε, όχι να βιώσετε.

Ο Σεπτέμβριος όμως, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην καρδιά των Αιγόκερων, ειδικά με την είσοδο εκ νέου, του Πλούτωνα στον Άρη και τη συναισθηματική ωρίμανση που ευνοεί η ενέργεια του Καρκίνου.

Η ενέργεια του Σεπτεμβρίου είναι πολύ λιγότερο χαοτική σε σχέση με εκείνη του Αυγούστου, δίνοντας στον Αιγόκερω το περιθώριο να αναστοχαστεί και να επαναξιολογήσει τη στάση του στην αγάπη.

Το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου σημαδεύει η σεληνιακή έκλειψη, βοηθώντας τους Αιγόκερους να κόψουν τους δεσμούς τους με μοτίβα από το παρελθόν, τα οποία περιόριζαν το συναισθηματικό βάθος των σχέσεών τους.

Οι δομιστές, μεθοδικοί Αιγόκεροι βρίσκονται μπροστά σ’ ένα σταυροδρόμι: ή να συνεχίσουν να περπατούν στο γνωστό μονοπάτι, της συναισθηματικής επιφυλακτικότητας, ή να αποδεχτούν μια νέα ευαλωτότητα.

Καθώς προχωρά ο Σεπτέμβριος, οι Αιγόκεροι επαναξιολογούν το νόημα της αγάπης – όχι ως μια απλή ανταλλαγή προσπάθειας και ευθύνης, αλλά ως κοινό βίωμα χαράς, τρυφερότητας και συναισθηματικής υποστήριξης.

Οι απόψεις τους για την αγάπη εξελίσσονται, οδηγώντας τους Αιγόκερους στη συνειδητοποίηση ότι η εγγύτητα δεν χρειάζεται μόχθο – πρέπει να είναι πηγαία και αυθόρμητη.

ΠΗΓΗ enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being