Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κι άλλες φωτο της παρουσίασης του βιβλίου «ΝΟΠ δεκαετία ’90 τα καλύτερά μας χρόνια»

Κι άλλες φωτο της παρουσίασης του βιβλίο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο αθλητικογράφος και συγγραφέας Τάσος Σταθόπουλος ξεσήκωσε μνήμες και αγκαλιές, είχαμε και συγκινητικό ομαδικό ενσταντανέ

Οι βιβλιοπαρουσιάσεις σπάνια προκαλούν τέτοιο συνωστισμό, ούτε προσελκύουν τρεις δημάρχους- ήταν εκεί ο νυν Κώστας Πελετίδης και οι πρώην Ανδρέας Καράβολας και Ανδρέας Φούρας, συν τον τέως νομάρχη Δημήτρη Κατσικόπουλο.

Παρόντες εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου και της Ενωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΠΗΝ) και βέβαια κόσμος που υπηρέτησε το ΝΟΠ διοικητικά και αγωνιστικά. Kορυφαία και συγκινητική στιγμή όταν ανέβηκαν οι άνθρωποι της ομάδας επί σκηνής για αναμνηστικό στιγμιότυπο.

Το νοσταλγικό λεύκωμα του διακεκριμένου συμπολίτη αθλητικογράφου και συγγραφέα Τάσου Σταθόπουλου είναι γεμάτο ντοκουμέντα και μαρτυρίες με τίτλο «ΝΟΠ δεκαετία ’90 τα καλύτερά μας χρόνια…». Αναφέρεται βέβαια στην αξέχαστη εποχή που ο ΝΟΠ μάγεψε το πανελλήνιο κατακτώντας κορυφαία τρόπαια και ευρωπαικές διακρίσεις. Το βιβλίο ξεδιπλώνεται σε 660 σελίδες και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gotsis. Στο παρελθόν ο Τάσος έχει χαρίσει κι άλλους τίτλους για την πυγμαχία, την Ολυμπιάδα και το στίβο στα μέρη μας. Εργάζεται ως συντάκτης στο thebest.gr και στα ιστορικά ένθετα της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Ημασταν στην προχθεσινή εκδήλωση και βέβαια καμαρώσαμε για τον ανεξάντλητο σε έρευνα και γραφή συνάδελφο. Χαρήκαμε που συγκεντρώθηκαν με σύμπνοια και χαρά τόσοι πατρινοί, θυμήθηκαν τα παλιά, έδωσαν αναδρομικά συγχαρητήρια στους βετεράνους παίκτες και ευχές στο νέο «φυτώριο». Ο ίδιος ο δημιουργός αναπόλησε τα πρώτα του βήματα όταν ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του διαδρομή συχνάζοντας καθημερινά στις κερκίδες του ΝΟΠ. Ακούσαμε για τις μέρες που η ομάδα ήταν μόνιμο φαβορί και με δεδομένη θέση στον τελικό…

Εχουμε έξτρα εικόνες με το φακό του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

*Ομιλητές ήταν ο Γιώργος Τελώνης, επί σειρά ετών πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, ο προπονητής Γιώργος Κακουλίδης, ο Νίκος Τόμπρος, επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Ιστορίας Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων με συντονιστή τον αθλητικογράφο Παναγιώτη Αντωνόπουλο, ενώ έγιναν και έξτρα παρεμβάσεις στο βήμα όπως αυτή του προέδρου της ΠΟΕΣΥ.

 Ειδήσεις Τώρα

Αχαΐα: Στα "κάγκελα" για συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων μαθητές και γονείς- Κινητοποιήσεις και αντιδράσεις

VMAs: Με Dior o… «τυφώνας» Τέιλορ Σουίφτ, η Πάρις Χίλτον φόρεσε Celia Kritharioti

Στεφανία Γουλιώτη: 24 ώρες με 100 διαφορετικούς άνδρες στη Στέγη, ένα ερωτικό θέαμα- εμπειρία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View