Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Πατρινή φοιτήτρια που «έπαιξε» στο Emily in Paris μας περιγράφει την εμπειρία της

Η Πατρινή φοιτήτρια που «έπαιξε» στο Emi...

Η Κωνστάντια Μέξα συμμετείχε στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Netflix και χόρεψε δίπλα στη Λίλι Κόλινς!

Mε τη μέθοδο του «scouting» βρέθηκε αναπάντεχα στο πλατό του «Εmily in Paris» στη Ρώμη η νεαρή Πατρινή Κωνστάντια Μέξα.

Η δημοφιλής σειρά του Netflix έκανε τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους του τέταρτου κύκλου (που παρακολουθούμε τώρα) μετά το Πάσχα και της πρότειναν να συμμετέχει όταν την είδαν σε κεντρικό δρόμο.

Oπως διηγήθηκε στο thebest.gr: «Κάναμε shopping στη Via del Tritone με τις φίλες μου και ρωτήθηκα αν θα με ενδιέφερε να λάβω μέρος σε μια τηλεοπτική σειρά χωρίς να πουν τον τίτλο. Μίλησαν για μια κοπέλα που ζει στο Παρίσι και έρχεται στη Ρώμη κάπως αόριστα. Είπα ναι, για την εμπειρία να λάβω μέρος σε αμερικάνικη παραγωγή, μου ζήτησαν τα μέτρα μου και δώσαμε ραντεβού για αργότερα.

Τελικά στην αρχική σκηνή που μου ζητήθηκε δεν πρόλαβα να πάω λόγω των πασχαλινών διακοπών στην Πάτρα. Όμως επικοινώνησαν πάλι με mail για να εμφανιστώ σε μια σκηνή νυχτερινού party σε ταράτσα. Υποτίθεται θα ήμασταν η παρέα του Ιταλού «Μαρτσέλο» που ερωτεύεται η Έμιλι στη Ρώμη. Ακολούθησε fitting σε μεγάλο ξενοδοχείο, όπου επιλέχθηκαν ρούχα και αξεσουάρ. Τυχαία συνάντησα σε ένα μπαράκι και την ηθοποιό Άσλει Παρκ και βγάλαμε φωτογραφία μαζί. Το βράδυ του γυρίσματος ανεβοκατεβαίναμε συνεχώς με τα τακούνια σε ένα πανέμορφο palazzo, αλλά ο ενθουσιασμός προείχε της κούρασης. Εκανα πλάνα χορεύοντας στο roof ή πάνω σε μια σκάλα. Τώρα που «βγήκαν» τα επεισόδια είδα πως κράτησαν μια λήψη μου που χορεύω δεξιά όταν μπαίνει το ζευγάρι και μια όταν χαιρετάνε πριν τα σφηνάκια… Μιλάμε για δευτερόλεπτα, στον τηλεθεατή προσφέρεται από μας μια γενική αίσθηση. Βέβαια είμαι ευχαριστημένη έστω κι έτσι, καθώς συμβαίνει συχνά να κόβονται τελείως σκηνές στο μοντάζ».

Η Κωνστάντια Μέξα με  την Ασλει Παρκ, τη...

Η Κωνστάντια Μέξα με την Ασλει Παρκ, την τηλεοπτική Mindy

Παρασκηνιακή φωτογραφία στα γυρίσματα

Παρασκηνιακή φωτογραφία στα γυρίσματα

Παρασκηνιακή φωτογραφία

Παρασκηνιακή φωτογραφία

Η σκηνή στην tv

Η σκηνή στην tv

Ο φωταγωγημένος εξώστης του party

Ο φωταγωγημένος εξώστης του party

H Kωνστάντια Μέξα, απόφοιτος του Αρσακείου Λυκείου Πατρών, που σπουδάζει στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών στην Αθήνα, είχε μετακομίσει στη Ρώμη για 5 μήνες μέσω του προγράμματος Erasmus. ‘Ηταν αναπάντεχη έκπληξη που συνδύασε τα μαθήματα στο ιστορικό πανεπιστήμιο Sapienza με μια γεύση από γυρίσματα του Netflix.

Δεξιά, όταν μπαίνει στο party η Emily

Δεξιά, όταν μπαίνει στο party η Emily

«Από ότι κατάλαβα, ένα γραφείο παραγωγής στη Ρώμη είχε αναλάβει να οργανώσει τις πολυπληθείς σκηνές και επικοινωνούσε με κόσμο. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες περιποιήσεις και η αμοιβή κομπάρσου ήταν στα συμβατικά πλαίσια. Υπογράψαμε συμφωνητικό εμπιστευτικότητας πριν βγει στον αέρα το επεισόδιο. Ήμουν όρθια και «στο πόδι» με ένα lurex midi dress και επαγγελματικά μακιγιαρισμένη για 8 ώρες. Ντυθήκαμε 7 μ.μ. παίξαμε πεντέμισι ώρες και τελειώσαμε στις 3 μετά τα μεσάνυχτα. Θα θυμάμαι την εκπληκτική ατμόσφαιρα όταν υποτίθεται διασκεδάζαμε σε αυτόν τον πανοραμικό εξώστη. Η Ρώμη είναι μαγική όπου κι αν την περπατήσεις. Και αποτελεί βέβαια ασύγκριτο κινηματογραφικό σκηνικό. Μου έχει μείνει ο ήχος των τραγουδιών, τα φώτα, οι κάμερες… Μας κατεύθυναν στα ιταλικά να δείχνουμε με φυσικότητα και ρυθμό πως περνάμε καλά. Εννοείται θα το ξανάκανα. Είδα άλλωστε και την διάσημη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς από κοντά, αφού χόρευε δίπλα μου. Είναι όπως φαίνεται στην tv, πολύ γλυκιά και δείχνει σαν κοριτσάκι. Πολύ πιο petite αν την δεις πλάι σου».

Σημειώνουμε πως το δεύτερο κομμάτι του 4ου κύκλου μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται. Προηγήθηκε πολύ λαμπερή πρεμιέρα στη Ρώμη με όλο το καστ. O 32χρονος ηθοποιός από τη Βερόνα, Εουτζένιο Φραντσεσκίνι επιλέχθηκε ως ο νέος αγαπημένος της Έμιλι, η οποία σαγηνεύεται από την dolce vita σαν άλλη Όντρει Χέμπορν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View