Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης: «Δεν προσφεύγει προς το παρόν στη Δικαιοσύνη» λέει ο δικηγόρος του

Κασσελάκης: «Δεν προσφεύγει προς το παρό...

«Tο γεγονός ότι μια μυστική ψηφοφορία κατέληξε να είναι φανερή, καθιστά το συγκεκριμένο ψήφισμα άκυρο» δήλωσε ο Χαράλαμπος Πελέκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την μομφή κατά του Στέφανου Κασσελάκη και τα όσα ακολούθησαν.

Χθες η Πολιτική Γραμματεία με ψήφους 17-1 επικύρωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «έκπτωτος». Για τις ενδεχόμενες νομικές ενέργειες του πρώην προέδρου μίλησε στο Star ο νομικός του σύμβουλος Χαράλαμπος Πελέκης.     

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, προς το παρόν. Όμως, εάν τα πράγματα ξεφύγουν, είμαι σίγουρος πως θα πράξει τα δέοντα, προκειμένου να διασφαλίσει την ακεραιότητα και τη λειτουργία του κόμματος».

Ο νομικός σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη  υποστήριξε ότι νομικά υπάρχει η δυνατότητας να ακυρωθούν οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και της Πολιτικής Γραμματείας.

 «Για το θέμα της πρότασης άρσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, είχαμε μία μυστική ψηφοφορία, η οποία κατέληξε να είναι φανερή. Αυτό το γεγονός καθιστά άκυρο το συγκεκριμένο ψήφισμα» ισχυρίσθηκε επίσης ο Χαράλαμπος Πελέκης.  

Χαρακτήρισε «άκυρο» επίσης το χθεσινό ψήφισμα στην Πολιτική Γραμματεία.  «Δεν προβλέπεται, βάσει καταστατικού, τέτοια εξουσία σε αυτό το όργανο του κόμματος, να σηκώνουν το χέρι τα μέλη και να ψηφίζουν» δήλωσε ο κ. Πελέκης.    

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις