Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Πρέσβειρα του εμβληματικού αρώματος Chanel No 5 η πανέμορφη star Μάργκο Ρόμπι

Πρέσβειρα του εμβληματικού αρώματος Chan...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο σχετικό φιλμάκι παίζει και ο κούκλος ηθοποιός Τζέικομπ Ελόρντι σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο

Η αλήθεια είναι πως το μυρίζεις και δεν το ξεχνάς ποτέ.

 H 34χρονη καλλονή ηθοποιός Μάργκο Ρόμπι, που μεταπήδησε στο Χόλιγουντ από τις φάρμες και την tv της Αυστραλίας, χρίστηκε η νέα ambassador του εμβληματικού αρώματος Chanel No 5.  Το κορίτσι που αρχικά έκανε αίσθηση με την ομορφιά του στο «Λύκο της Wall Street» πλάι στο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ανακηρύχθηκε πέρυσι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός κατά το Forbes, ενώ το Time την είχε ήδη συμπεριλάβει στην περίφημη λίστα των πιο επιδραστικών προσωπικοτήτων στον κόσμο.

Σήμερα, περιμένει το πρώτο της παιδί, ενώ το βιογραφικό της λαμπρύνεται από 3 υποψηφιότητες για Οσκαρ και 4 Χρυσές Σφαίρες. Η ταινία- εισπρακτικό φαινόμενο «Barbie» ανέβασε άλλωστε ακόμα περισσότερο την αίγλη του ονόματός της.

Με την γαλλική αυτοκρατορία Chanel συνδέεται από το 2018 έχοντας ποζάρει για κοσμήματα, ρολόγια και collection με είδη βουνού. Τώρα ήρθε η στιγμή να εκπροσωπήσει το ασυναγώνιστο άρωμα ως διάδοχος των Μέρλιν Μονρόε, Kαρόλ Μπουκέ, Βανέσα Παραντί,  Νικόλ Κίντμαν, Μαριόν Κοτιγιάρ. Πρώτη άλλωστε είχε ποζάρει η ίδια η Coco!

Την καινούρια καμπάνια με τη Μάργκο Ρόμπι υπογράφει ο βραβευμένος Ιταλός σκηνοθέτης, Luca Guadagnino. Συμπρωταγωνιστής ο επίσης Αυστραλός ηθοποιός, Τζέικομπ Ελόρντι. Ετοίμασε το φιλμάκι  «See You at 5» που βασίζεται στην ιδέα του ραντεβού ανάμεσα στους δυο σαγηνευτικούς stars. «Ο Τζέικομπ έχει μια απίστευτη παρουσία. Εχει το χάρισμα του κινηματογραφικού star» σχολιάζει η Μάργκο.  

«Πάντα γνώριζα το Chanel No.5... Είναι εμβληματικό και προέρχεται από έναν εμβληματικό οίκο. Είναι αυτό το αντικείμενο που πάντα συνδέεις με την υψηλότερη πολυτέλεια. Τουλάχιστον έτσι ακριβώς ένιωθα πάντα για τη Chanel» δήλωσε στο περιοδικό WWD η πρωταγωνίστρια και παραγωγός. Αναφέρει επίσης πως νιώθει μεγάλη τιμή που εντάσσεται στη λίστα αυτών των απίστευτα ταλαντούχων γυναικών που είχαν αντιπροσωπεύσει το άρωμα στο παρελθόν. 

Θυμίζουμε πως το πρώτο Chanel No 5, σε περιεκτικότητα parfum, δημιουργήθηκε το 1921. Ακολούθησε η κυκλοφορία του eau de toilette τρία χρόνια μετά, ενώ το eau de parfum εισήλθε στην αγορά το 1986. Το eau premiere κυκλοφόρησε 2008 και ακολούθησε η εκδοχή  L'Eau το 2016.

 Ειδήσεις Τώρα

Η Πατρινή φοιτήτρια που «έπαιξε» στο Emily in Paris μας περιγράφει την εμπειρία της

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Μετρούν αντίστροφα να γίνουν γονείς

Κι άλλες φωτο της παρουσίασης του βιβλίου «ΝΟΠ δεκαετία ’90 τα καλύτερά μας χρόνια»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View