Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών: Πρόγραμμα «ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών: Πρόγραμμα «ΠΙΝ...

Ξεκινούν οι προπονήσεις της νέας σεζόν στο "Δ. Τόφαλος"

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου αρχίζει το πρόγραμμα «ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και οι προπονήσεις των ομάδων του συλλόγου στο "Δ. Τόφαλος" στα Μποζαίτικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ αρχίζει το πρόγραμμα «ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και οι προπονήσεις των ομάδων του συλλόγου ΣΤΟ ΠΕΑΚ Δ ΤΟΦΑΛΟΣ στα Μποζαίτικα.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
ΜΙΝΙ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΑΡΧΑΡΙΟΙ 6:00 – 7:30 μμ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ (ΠΟΦΕΠΑ) 7:00 – 9:30 μμ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 6:00- 9:00 μμ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κος ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 6944841979 , κος  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ 6944906553 και στο
mail: ttcfoinikespatras@gmail. com

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου «ΠΙΝΓΚ- ΠΟΝΓΚ για ΟΛΟΥΣ» περιλαμβάνει, εκτός από τα τμήμα  νέων αθλητών ηλικίας 5-12 ετών και τμήματα αρχαρίων, φοιτητών, ενηλίκων, παλαιών αθλητών κλπ. Σκοπός του προγράμματος είναι να γνωρίσουν το άθλημα και να μάθουν να το παίζουν σωστά, άτομα όλων των ηλικιών, να το ξαναρχίσουν παλιοί αθλητές άλλα και παράλληλα να βγουν νέοι αθλητές και αθλήτριες που θα στελεχώσουν μελλοντικά την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Να βρουν ευκαιρία για άθληση γονείς μαζί με τα παιδιά τους.

Πρέπει να επισημανθεί ότι ιατρικές έρευνες σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας έχουν αποδείξει τη θετική επίδραση της ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΙΝΓΚ–ΠΟΝΓΚ) στη λειτουργία του εγκεφάλου με αποτέλεσμα ευεργετικές συνέπειες για όλες τις ηλικίες.

Στο προπονητικό επιτελείο των Φοινίκων θα είναι και την νέα χρονιά οι Δημήτρης Ντεμίρης και Φίλιππος Φιλιππακόπουλος. Πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο έχουν πτυχίο προπονητή του αθλήματος από τη ΓΓΑ ενώ παράλληλα ο Φίλιππος Φιλιππακόπουλος σαν πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ και ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ θα έχει σύνθετο ρόλο στην φυσική προετοιμασία των αθλουμένων. Kαι στο προγραμματισμό της σωστής προπόνησης για κάθε ηλικία και κυρίως για τους μικρούς αθλητές που είναι στην ευαίσθητη ηλικία της σωματικής ανάπτυξης.

Οι προπονήσεις γίνονται προσωρινά στον 1ο όροφο του ΠΕΑΚ Δ ΤΟΦΑΛΟΣ. Από τον επόμενο μήνα το προπονητήριο των Φοινίκων θα μεταφερθεί στο υπόγειο του γυμναστηρίου όπου υπάρχουν ιδανικές συνθήκες προπόνησης με 10 τραπέζια, 2 robot προπόνησης – εκμάθησης, χώρο φυσικής κατάστασης, πρόγραμμα video analysis κλπ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΑ
https://www.ttcfoinikespatras. com/    και     https://www.facebook. com/foinikes.patras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports