Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένιφερ Άνιστον: Η στιγμή που την περιέλουσαν με μαύρη μπογιά σε διαδηλώσεις

screenshot

screenshot

Στα γυρίσματα του «The Morning Show»


Μια δύσκολη στιγμή έζησε η Τζένιφερ Άνιστον στη διάρκεια των γυρισμάτων της τέταρτης σεζόν του «The Morning Show» στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την πλοκή, η Alex, η τηλεπαρουσιάστρια που υποδύεται, βρίσκεται στο επίκεντρο διαδηλώσεων από ακτιβιστές του κλίματος, ένας εκ των οποίων την περιλούζει με πετρέλαιο (που στην πραγματικότητα είναι μαύρη μπογιά), το οποίο καλύπτει τη λευκή μπλούζα, το χακί παντελόνι, την τσάντα και τα ψηλοτάκουνά της.

 
Η μόνη αντίδραση που προλαβαίνει να έχει η ηρωίδα της, Alex, είναι να κρατήσει μακριά το κινητό της, αλλά τα ρούχα και τα αξεσουάρ της δεν έχουν την ίδια τύχη.

Κάποιοι ανησύχησαν, παρακολουθώντας αυτό το viral βίντεο των γυρισμάτων, αν η πλεκτή τσάντα της 55χρονης ηθοποιού ήταν Bottega Veneta, καθώς φέρει το χαρακτηριστικό σχέδιο. Όπως απάντησε, ωστόσο, η ίδια με το γνώριμο χιούμορ της, στη σχετική ερώτηση στα βραβεία Emmy, ανακουφίζοντάς τους από την αγωνία τους, καμία it bag δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: «Ήταν μια τσάντα faux tega. Αισθάνομαι ότι ο κόσμος ανησύχησε περισσότερο για την τσάντα παρά για εμένα».

πηγη: marieclaire

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight