Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

ΣΜΑΧ "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ": Ομαδική Συμμετοχή και Μονοήμερη Εκδρομή στον 16ο Ημιμαραθώνιο «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ»

ΣΜΑΧ "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ": Ομαδική Συ...

Ο σύλλογος θα συμμετάσχει ομαδικά στον 16o Ημιμαραθώνιο Αγρινίου "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ" ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024

Ανακοίνωση για έναν ακόμα αγώνα δρόμου εξέδωσε ο ΣΜΑΧ "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ".

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους δρομείς ότι ο Σύλλογος θα συμμετάσχει ομαδικά στον 16o Ημιμαραθώνιο Αγρινίου "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο δρόμο που θα ξεκινήσει στις 09:10 από την τοποθεσία Δογρή Τριχωνίδας (κτήμα Πυθάρι) και θα τερματίσει στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο και αγώνα δρόμου 5χλμ και παιδικό αγώνα 1χλμ, που θα διεξαχθούν στις 09:00 και 09:45 αντίστοιχα στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Το κόστος συμμετοχής στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ, και στους συμμετέχοντες στους αγώνες του Ημιμαραθωνίου και των 5χλμ θα δοθεί και το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://kousishalfmarathon.gr/ .

Μεταξύ των άλλων πλούσιων παροχών του αγώνα, η οργανωτική επιτροπή του 16ου Ημιμαραθωνίου “Μιχάλης Κούσης” έχει μεριμνήσει για τη δωρεάν μεταφορά των αθλητών με λεωφορείο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου  2024 στην πόλη του Αγρίνιου, από την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας, για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Για την διαχείριση της μεταφοράς των αθλητών από την περιοχή της Πάτρας (με το μισθωμένο λεωφορείο της διοργάνωσης), υπεύθυνος ορίζεται ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ».

Τα μέλη του Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στους αγώνες του Ημιμαραθωνίου και των 5χλμ ομαδικά με το Σύλλογο, καθώς και όσοι δρομείς από την Πάτρα επιθυμούν να κρατήσουν θέση στο λεωφορείο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν μέσω email ([email protected]) ή τηλεφωνικά με τα μέλη του Δ.Σ. του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» Αναστάσιο Νταουσιάνη (τηλέφ. 6983510301), Αντώνη Κατσίκη (τηλεφ. 6906750495) και Παναγιώτη Μητρούλια (τηλ 6983501401 - VIBER) μέχρι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για την ώρα αναχώρησης του λεωφορείου και τις λεπτομέρειες της εκδρομής θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports