Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Έκλειψη Σελήνης και Υπερπανσέληνος στους Ιχθύς- Ποια ζώδια δοκιμάζονται

Έκλειψη Σελήνης και Υπερπανσέληνος στους...

Η σεληνιακή έκλειψη και υπερπανσέληνος της 18ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο ονειρικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων,

Η σεληνιακή έκλειψη στις 18 Σεπτεμβρίου ανατέλλει λιγότερο από μια εβδομάδα πριν από τη φθινοπωρινή ισημερία και δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για τη δεύτερη σειρά διαδοχικών εκλείψεων της χρονιάς.

 
Όλα τα ζώδια πρόκειται να εισέλθουν σε μια περίοδο γεμάτη ραγδαίες αλλαγές, μαζικές ανακατατάξεις και ισχυρές αποκαλύψεις, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να προετοιμαστείτε για αυτό το διάστημα.

 
Η σεληνιακή έκλειψη και υπερπανσέληνος της 18ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο ονειρικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, αναδεικνύοντας θέματα όπως η πνευματικότητα, η φυγή και η διαίσθηση. Παρασύρει τους πάντες στην απρόβλεπτη δίνη των εκλείψεων και η ενέργειά της θα είναι ισχυρή μέχρι την ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 2 Οκτωβρίου. Είτε είστε έτοιμες είτε όχι, αυτή η σελήνη είναι σαν το πρώτο επεισόδιο μιας εντελώς νέας περιόδου της ζωής σας. Κι αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή.

Παρθένος
Η εποχή των γενεθλίων σας ολοκληρώνεται με ένα κοσμικό χτύπημα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ο οποίος θα επηρεάζεται και για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Οι σχέσεις σας θα υποστούν μεγάλες αλλαγές, ενώ εσείς θα προσπαθήσετε να προχωρήσετε μπροστά χωρίς αυταπάτες. Η έκλειψη του Σεπτεμβρίου του 2024 σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου πολύ σημαντικού κύκλου για τη ζωή σας. Μην ξεχνάτε ότι στο ζώδιο σας είναι και ο κυβερνήτης σας Ερμής που σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύς και στον άξονα που πραγματοποιείται η έκλειψη και μπορεί να πιεστείτε αρκετά, να βρεθείτε προ των ευθυνών σας ή να γίνετε ιδιαίτερα επικριτικοί με τους άλλους και να φτάσετε στα όρια σας. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να σκέφτεστε πολύ καλά πριν μιλήσετε.

 
Τοξότης
Απρόβλεπτες εξελίξεις σε καριέρα και επαγγελματικά και προσωπικά έρχονται. Ίσως νιώθετε ότι ορισμένοι άνθρωποι σάς πιέζουν, δεν σας σέβονται και ξεπερνούν τα όριά σας, γι’ αυτό και θα προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε. Την ίδια στιγμή παράπονα από τα παιδικά σας χρόνια έρχονται στο φως και πληγές που νομίζατε πως είχαν κλείσει ανοίγουν ξανά. Με βάση αυτό, ίσως προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σας χώρου, που νιώθετε πως παραμελήσατε.
Προσοχή, αυτό το διάστημα χρειάζεται και στα περιουσιακά ζητήματα, αφού μπορεί να προκύψουν προβλήματα με κάποιο οίκημά σας. Απαιτητικό προβλέπεται το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό και πρέπει να κάνετε υπομονή, αλλά και να δώσετε σημασία στη φυσική σας κατάσταση.

Ιχθύς
Στο ζώδιό σας πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη – Υπερπανσέληνος και σας ζητά να δείτε τη ζωή με φρέσκια ματιά. Αφήστε πίσω ψευδαισθήσεις και ανασφάλειες, καθώς το διάστημα που ακολουθεί θα φέρει πολλές αλλαγές τις οποίες είτε τις θέλετε είτε όχι πρέπει να τις αντιμετωπίσετε. Όσο αποφεύγετε την πραγματικότητα, τόσο θα δυσκολεύουν οι καταστάσεις.  Η συγκεκριμένη έκλειψη στις 18 Σεπτεμβρίου θα σας πιέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά παρά τις αλλαγές που φοβάστε θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Ό,τι και αν συμβεί πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και όχι με ένταση και θυμό και προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο και τη λογική σας.

 

πηγή marieclaire.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being