Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Κάρεν Ελσον παντρεύτηκε με το πρώτο νυφικό του Alessandro Michele για τον Valentino

Η Κάρεν Ελσον παντρεύτηκε με το πρώτο νυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mια μποέμ νύφη σε vintage style, μέσα σε τέντα δισκογραφικού studio στη Νέα Υόρκη

H 43χρονη Βρετανίδα μοντέλο, ακτιβίστρια, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, Κάρεν Ελσον ξαναπαντρεύτηκε.

Είπε το «ναι» στον δισκογραφικό παραγωγό και ιδιοκτήτη των Electric Lady Studios στη Νέα Υόρκη, Lee Foster, με τον οποίο κατοικούν κυρίως στο Τενεσί. Πλαισιωμένη από παλιότερες και νεότερες ντίβες της πασαρέλας- Λίντα Εβανγκελίστα, Κρίστι Τέρλιγκτον, Κάρλι Κλος- και με κουμπάρα τη θρυλική Πάτι Σμιθ, ήταν βέβαια στο επίκεντρο της προσοχής σε μια αντισυμβατική, γαμήλια τελετή.

Το ζευγάρι γιόρτασε σε μια τέντα με λαμπιόνια και λουλούδια στο κτίριο της δισκογραφικής εταιρείας, σε ατμόσφαιρα που θύμισε νεουορκέζικο jazz club. Ο κόσμος κλήθηκε να παραστεί ντυμένος casual και όσο πιο άνετα ήθελε, άλλωστε όπως υπογράμμισε η διάσημη νύφη στα περιοδικά «δεν ακολουθούμε την παράδοση». Η Κάρεν έφθασε στην τελετή και το party με τα παιδιά, την δίδυμη αδελφή και τον πατέρα της. Τα κόκκινα μαλλιά της ήταν στα φυσικά τους κύματα σε συνδυασμό με έντονο κραγιόν.

Η μεγάλη είδηση ήταν στυλιστική πάντως. Φόρεσε το πρώτο νυφικό που σχεδίασε ο Alesssandro Michele στο τιμόνι του οίκου Valentino.Το οποίο βέβαια δεν έμοιαζε με τα συνηθισμένα νυφικά.  Ένα ρούχο με vintage γοητεία και κλειστό λαιμό, καθώς το ύφασμα σχημάτιζε ανάγλυφες «καπέτες», ενώ το πατρόν δημιουργούσε κάπα επάνω και εβαζέ, μακριά φούστα προς τα κάτω.

 Η προετοιμασία της νύφης απασχόλησε εκτενώς τις εκδόσεις της Vogue - και δικαίως. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View