Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Συγχαρητήρια στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Επίτροπος Μεταφορών και Τουρισμού

Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Συγχαρητήρια στον Α...

Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προέδρους της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Ο Έλληνας Επίτροπος Απόστολος Τζιτζικώστας θα είναι επίσης υπεύθυνος για την κινητικότητα αγαθών και ανθρώπων.

Μετά την ανακοίνωση το Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας με ανάρτησή δίνει τα συγχαρητήρια στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Επίτροπος Μεταφορών και Τουρισμού.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αγαπητέ Απόστολε,

Πολλά συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων σου ως Επίτροπος Μεταφορών και Τουρισμού! Είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία και τη δυναμική σου παρουσία θα φέρεις σημαντικές αλλαγές σε αυτούς τους κρίσιμους τομείς. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεισφέρεις τα μέγιστα ώστε να γίνει πραγματικότητα η σύνδεση του νέου λιμανιού της Πάτρας με ένα σύγχρονο τρένο, που θα ενώνει το αεροδρόμιο του Αράξου και τη βιομηχανική περιοχή. Με την αφοσίωση και την ηγετική σου ικανότητα, είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχεις σπουδαία πράγματα. Καλή δύναμη και καλή αρχή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις