Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που θα σε κάνουν block και delete χωρίς δεύτερη σκέψη

Τα 3 ζώδια που θα σε κάνουν block και de...

Σε κάνουν block χωρίς να σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία

Ορισμένα ζώδια δεν αστειεύονται με τους τσακωμούς. Είναι θέμα χρόνου να πατήσουν delete και να σε σβήσουν μια για πάντα, όχι μόνο από τη ζωή τους αλλά και απο τα social media.

Tο να μπλοκάρουν κάποιον από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται να κάνουν όποτε εκνευρίζονται. Το block είναι ένας τρόπος που δείχνουν τα ζώδια ότι χρειάζονται χώρο και χρόνο και επίσης ένας μόνιμος τρόπος για να διαγράψουν εύκολα τον άλλον. Αυτό δείχνει πώς έχουν ένα μείγμα από αυξημένα συναισθήματα που τους ωθούν να πράττουν γρήγορα χωρίς να το αναλύσουν.

 Τα 3 ζώδια που έχουν το block στο τσεπάκι τους

Ζυγός

Ενώ ο Ζυγός είναι ένα χαρούμενο ζώδιο που γνωρίζει φίλους όπου κι αν πάει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το μπλοκάρισμα όταν το χρειαστεί. Το ζώδιο αυτό ζυγίζει συνεχώς τα υπέρ και τα κατά όλων των σχέσεών του. Γι’ αυτό, αν δεν του φερθείς σωστά, μπορεί να σε διαγράψει μετά από λίγο.

Οι Ζυγός κυβερνούνται επίσης από την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι εκτιμούν την αγάπη και τη φιλία πάνω από οτιδήποτε άλλο. Εάν αισθανθούν ότι δεν πληρούνται τα συμφέροντά τους, θα εγκλωβίσουν τα συναισθήματά τους και θα πατήσουν το κουμπί «αποκλεισμού».

Ως ζώδιο του αέρα μπορεί να μπλοκάρει γρήγορα τον άλλον, αλλά εξίσου μπορεί να τον ξεμπλοκάρει με την ίδια ταχύτητα. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν έχουν χρόνο και αναλύουν την κατάσταση δίνοντας μιας δεύτερη ευκαιρία.

 Σκορπιός

Εάν ένας Σκορπιός αισθάνεται αρνητική ενέργεια να έρχεται στο δρόμο του, η πρώτη του αντίδραση θα είναι να προστατεύσει την ειρήνη του. Ως ζώδιο του νερού νιώθουν τα συναισθήματά τους βαθιά, επομένως δεν χρειάζονται πολλά για να αποκόψουν τους ανθρώπους από τη ζωή τους.

Κυβερνούνται επίσης από τον μακρινό Πλούτωνα που σημαίνει ότι είναι απόλυτα ευτυχισμένοι από μόνοι τους. Εάν δεν είστε κατάλληλοι για αυτούς ένας Σκορπιός θα θέσει ένα σταθερό όριο αποκλείοντάς σας σε κάθε κοινωνική πλατφόρμα. Μπορεί ακόμη να αλλάξει τον αριθμό του κινητού του.

Πολλές φορές ένας Σκορπιός θα μπλοκάρει έναν τοξικό σύντροφο ή έναν κακό φίλο για να μπορέσει να θεραπεύσει και να προχωρήσει, αλλά άλλες φορές το κάνει κατά τη διάρκεια ενός καυγά ως τρόπο για να στείλει ένα μήνυμα.

 Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι την στιγμή που αποφασίζουν ότι έχουν τελειώσει με μια φιλία ή σχέση, θα πατήσουν το κουμπί block και θα προχωρήσουν γρήγορα παρακάτω. Αυτό οφείλεται στον κυβερνήτη τους Κρόνο, ο οποίος αντιπροσωπεύει την ευθύνη και τον έλεγχο. Δεν έχουν το χρόνο ή την υπομονή να αντιμετωπίσουν το χάος, επομένως θα μπλοκάρουν όποιον τους αγχώνει.

Ως ζώδιο της γης τους αρέσει να διατηρούν την ειρήνη, αλλά επίσης δεν θέλουν τίποτα να εμποδίσει την επιτυχία τους. Θα μπλοκάρουν παλιούς φίλους, πρώην, ακόμα και μέλη της οικογένειας, και θα το κάνουν γρήγορα. Ενώ ορισμένα ζώδια μπλοκάρουν τους ανθρώπους ως έσχατη λύση, ένας Αιγόκερως θα σας μπλοκάρει χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές.

 ΠΗΓΗ bovary.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being