Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H Kέλι Ράδερφορντ δεν ήταν το μόνο αξιοθέατο στο Simone Rocha show στο Λονδίνο

H Kέλι Ράδερφορντ δεν ήταν το μόνο αξιοθ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αμερικανίδα tv star και influencer γοήτευσε με ροζ outfit στο πλαίσιο της fashion week

Μια από τις επιδείξεις που εντυπωσίασαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ήταν αυτή της Ιρλανδής σχεδιάστριας Simone Rocha του ομώνυμου label.

Όπως πάντα δημιουργεί looks απόλυτα αναγνωρίσιμα έχοντας καθιερώσει τη δική της αισθητική «σχολή».  Ποντάροντας στο συνδυασμό ρομαντικών lingerie και balletcore στοιχείων, παραμυθένιου goth & British style έχει κατορθώσει να θεωρούνται  τα ρούχα της statement και όχι εκκεντρικά όπως παλιότερα.

Στην καινούρια collection Spring Summer 2025 οι τούλινες φουστίτσες μπαλέτου πρωταγωνιστούν με τζιν μπουφάν, άνορακ και ασύμμετρα blazers. Λανσάρονται κορμάκια και ανδρόγυνα παντελόνια με λεπτομέρειες από τούλι και βολάν. Τα παπούτσια έχουν έμποπνευση τον κλασικό χορό. Η «πατέντα» με τα εσωτερικά λουλούδια σε διαφάνειες συνεχίζεται, ενώ τα κρυσταλλάκια γίνονται επίσης σήμα κατατεθέν. Θα λέγαμε ;όμνως πως οι φιγούρες είναι πια πιο mainstream.  

Στη front row ξεχώρισε η παρουσία της tv star του «Gossip Girl» και νυν fashion influencer Κέλι Ράδερφορντ. Εδωσε το παρόν με ανάγλυφο μαντό- φόρεμα σε ροζ κουφετί  μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Θα ντυνόσασταν κάπως έτσι;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View