Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Λίλι Κόλινς: Πίνοντας espresso ανακοίνωσε την 5η σαιζόν του «Emily in Paris»

Λίλι Κόλινς: Πίνοντας espresso ανακοίνωσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Όπως σημείωσε μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησής της «Δεν υπάρχει μέρος σαν τη Ρώμη»

Δεν προλάβαν να προχωρήσουν οι πρώτες μέρες προβολής των νέων, πρόσθετων επεισοδίων του 4ου κύκλου και επισημοποιήθηκε πως η ανάλαφρη και δημοφιλέστατη σειρά του Netflix «Emily in Paris» θα συνεχιστεί με 5ο κύκλο.  

Η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς αποκάλυψε την είδηση  στην εκπομπή «Good Morning America» του ABC προχθές, 16 Σεπτεμβρίου.

«Για πρώτη φορά μπορώ να μιλήσω για το γεγονός ότι θα υπάρξει πέμπτη σαιζόν. Οι ηθοποιοί το καταλάβαμε μόνοι μας, οπότε αυτή είναι μια ολοκαίνουργια πληροφορία για όλους. Ελπίζω πραγματικά ότι στην πέμπτη σαιζόν θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε περισσότερο την Ιταλία».

«Η Emily θα έχει παρουσία στη Ρώμη», δήλωσε και ο δημιουργός και παραγωγός Darren Star. «Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι δεν θα είναι και στο Παρίσι».

Ισχυρό κίνητρο η σχέση με τον νέο  αγαπημένο της Emily και Ιταλό CEO μόδας Marcello Muratori, που ενσαρκώνει ο Εουτζένιο Φραντσεσκίνι.

«Ο Marcello είναι μια εντελώς άλλη περιπέτεια που θέλουμε για την Emily, επειδή τελικά θέλουμε να αποκτήσει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής. Θέλουμε η Emily να είναι σε θέση να χαμογελάει χωρίς όρους. Θέλουμε να τη δούμε πέρα από τη λειτουργία των διακοπών της. Εκείνος έρχεται σε αυτή την τέλεια στιγμή» εξήγησε η Λίλι Κόλινς.

Κατόπιν έκανε σχετική ανάρτηση και στο Instagram profile της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία πίνει espresso και γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν υπάρχει μέρος σαν τη Ρώμη». Ταυτόχρονα, στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στη δημοφιλή πλατφόρμα ανέβηκε ανάρτηση που ανακοινώνει επίσημα την πέμπτη σεζόν. «Είναι επίσημο: Η Emily In Paris επιστρέφει για την 5η σεζόν!», αναφέρεται με τη φωτογραφία  της ηρωίδας να πίνει καφέ.

 Ειδήσεις Τώρα

Η ιταλική Vogue συστήνει το νέο styling παπούτσια- κάλτσες για το φθινόπωρο

H Kέλι Ράδερφορντ δεν ήταν το μόνο αξιοθέατο στο Simone Rocha show στο Λονδίνο

Τιμήθηκε η Nάταλι Πόρτμαν, ωραιότερη από ποτέ σε style Game of Thrones

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View