Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το φιλμ "Μαζί Ξανά" του διακεκριμένου σκηνοθέτη Στεφάν Μπριζέ στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο

Το φιλμ "Μαζί Ξανά" του διακεκ...
Μαρτάτος Tάκης

Με τον Γάλλο σταρ Γκιγιόμ Κανέ - Από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 22-9-2024 με ώρα έναρξης στις 21.00

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο στην οδό Σώμερσετ, (τηλ. 2610994765) συνεχίζονται οι προβολές έως την Κυριακή 22/9/2024 και θα παιχθεί από την Πέμπτη 19-9 έως & την Κυριακή 22-9 με ώρα έναρξης 21.00 το Γαλλικής παραγωγής 2024, ανθρωποκεντρικό φιλμ «Μαζί Ξανά - Hors-Saison» του Στεφάν Μπριζέ.

Με τους: Σαρίφ Αντουρά, Γκιγιόμ Κανέ, Άλμπα Ρορβάκερ.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Διανομή: Rosebud.21.

Πιο ανθρωποκεντρικός, παρά πολιτικός, αυτή τη φορά ο Στεφάν Μπριζέ βάζει δυο μαγικούς ηθοποιούς ν' αναλογιστούν τις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή, έγραψε το flix.gr. Η ταινία είχε κάνει την Παγκόσμια πρεμιέρα της στο 80ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Σκηνοθεσία: Στεφάν Μπριζέ

Σε επαγγελματική και ψυχολογική κρίση, ο Ματιέ, ένας διάσημος κινηματογραφικός ηθοποιός, καταφεύγει σε ένα πολυτελές κέντρο χαλάρωσης μιας μικρής παραθαλάσσιας πόλης. Εκεί θα συναντήσει την Αλίς, έναν παλιό του έρωτα, τα σημάδια του οποίου είναι πολύ βαθιά και για τους δυο τους.

Ο διακεκριμένος κινηματογραφικός δημιουργός Στεφάν Μπριζέ έχει υπογράψει σκηνοθετικά ταινίες όπως "Ο Νόμος της Αγοράς" και "Σε Πόλεμο". Στο «Μαζί Ξανά» σκηνοθετεί τον 51χρονο Γκιγιόμ Κανέ του «Αγάπα με αν τολμάς» και την 45χρονη ηθοποιό Άλμπα Ρορβάκερ από την Φλωρεντία της Ιταλίας σε ένα συναισθηματικό ερωτικό δράμα. Ο Κανέ υποδύεται ένα διάσημο ηθοποιό, ο οποίος ύστερα από μια επαγγελματική αποτυχία αποφασίζει να αποτραβηχτεί στο πολυτελές σπα μιας μικρής παραθαλάσσιας πόλης.

Παίζουν & οι Εμί Μπουασάρ Πομέλ, Λισέτ Μπεντέν.

Η ταινία «Μαζί Ξανά», στο ξεκίνημα προβολής της στις 12-15/9/2024, πήγε καλά κόβοντας σε 18 αίθουσες πανελλαδικά, 3.028 εισιτήρια.

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil