Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ο Artez από την Σερβία στην Πάτρα για το ArtWalk 9!

Ο Artez από την Σερβία στην Πάτρα για το...

Θα ζωγραφίσει μια εκπληκτική τοιχογραφία στην οδό Λούη 78

Ο Artez, είναι ο τρίτος  καλλιτέχνηςγια το ArtWalk 9!

Ο Artez ήρθε από την Σερβία για να ζωγραφίσει μια εκπληκτική τοιχογραφία στην οδό Λούη 78.

Γεννημένος στο Βελιγράδι το 1988, ο Artez μεγάλωσε μέσα στην πολιτική αναταραχή και τις συγκρούσεις που σάρωσαν τα Βαλκάνια τη δεκαετία του 1990. Αυτό το δύσκολο περιβάλλον, σε συνδυασμό με την ανερχόμενη κουλτούρα του γκράφιτι της εποχής, πυροδότησε το πάθος του για την τέχνη από το 2002.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 ετών, ο Artez τελειοποίησε τις δεξιότητές του και έγινε δεξιοτέχνης του σπρέι, των τρισδιάστατων γραμμάτων και του φωτορεαλισμού. Το καλλιτεχνικό του ταξίδι στη συνέχεια εξελίχθηκε, εστιάζοντας σε τοιχογραφίες μεγάλης κλίμακας, όπου συνδύασε τον ρεαλισμό με την εικονογράφηση, χρησιμοποιώντας ακρυλικά και πινέλα για μια πιο εκλεπτυσμένη πινελιά.

Από το 2016, ο Artez έχει ζωγραφίσει εκπληκτικές τοιχογραφίες σε όλο τον κόσμο, γοητεύοντας το κοινό με την ικανότητά του να συνδυάζει την πραγματικότητα με τη φαντασία. Ενώ συνεχίζει να ζει και να εργάζεται στο Βελιγράδι, η τέχνη του τον οδηγεί σε διεθνή ταξίδια, διαδίδοντας το μοναδικό του στυλ σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Artez, θα βρείτε εδώ.

Ο Artez έχει ολοκλρώσει την τοιχογραφία του! Μείνετε συντονισμένοι για το τελικό έργο και για όλα όσα υπέροχα ακολουθήσουν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture