Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λίβανος: Επίθεση της Χεζμπολάχ με ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ – Πέντε τραυματίες

Λίβανος: Επίθεση της Χεζμπολάχ με ρουκέτ...

Πρόκειται για την πρώτη επίθεση της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ μετά το μπαράζ εκρήξεων σε βομβητές και walkie talkie μελών της στον Λίβανο.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση της Χεζμπολάχ με ρουκέτες στην Άνω Γαλιλαία στο βόρειο Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης.

Πρόκειται για την πρώτη επίθεση της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ μετά το μπαράζ εκρήξεων σε βομβητές και walkie talkie μελών της στον Λίβανο.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, δεν ήχησαν σειρήνες πριν την επίθεση της Χεζμπολάχ.

Από τη νέα σειρά εκρήξεων στον Λίβανο σε walkie talkie και κινητά τηλέφωνα, ορισμένα εκ των οποίων χρησιμοποιούνταν από μέλη της σιιτικής οργάνωσης που υποστηρίζεται από το Ιράν, έχασαν τη ζωή τους 20 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 450.

Σημειώνεται ότι ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ο οποίος δεν έχει τραυματιστεί εξαιτίας των εκρήξεων, σύμφωνα με πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου στην παράταξή του, αναμένεται να εκφραστεί σήμερα στις 17:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) για τις εκρήξεις που η Χεζμπολάχ αποδίδει στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και ήταν μοιραίες για πολλά στελέχη της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν κτίρια που χρησιμοποιούνται από την Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο.

Παράλληλα, οπλοστάσιο της οργάνωσης χτυπήθηκε από ισραηλινό drone.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις