Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ: Νέα ανατροπή στις αποδόσεις των στοιχηματικών για τον επόμενο πρόεδρο -Πρώτο φαβορί ο Χάρης Δούκας

ΠΑΣΟΚ: Νέα ανατροπή στις αποδόσεις των σ...

Δειτε τις στοιχηματικές αποδόσεις

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι υποψήφιοι πρόεδροι στο ΠΑΣΟΚ, τρεις εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Οι αποδόσεις των έξι υποψήφιων προέδρων στις στοιχηματικές εταιρείες αλλάζουν συνεχώς. Πλέον, σύμφωνα με τη «Stoiximan», φαβορί είναι ο Χάρης Δούκας, αφήνοντας δεύτερο τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος προηγούνταν την προηγούμενη εβδομάδα στις αποδόσεις.

Μετά και τις ομιλίες των υποψήφιων προέδρων στο ΣΕΦ, στην ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής την Κυριακή, υπήρξε ανακατάταξη στην πρόβλεψη για την πρώτη θέση.

Ο Χάρης Δουκας πλέον εμφανίζεται ως το πρώτο φαβορί στη Stoiximan με απόδοση 2.00 από 2.40 και ο Νίκος Ανδρουλάκης δεύτερος με 2.15 από 1.85, κάτι που δείχνει ότι όσο πλησιάζουμε τις κάλπες τόσο θα κλείνει και η «ψαλίδα» μεταξύ των φαβορί.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση (και παραμένει) η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία ανέβηκε από το 6.00 στο 8.00.

Στην τέταρτη θέση παραμένει ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος από το 7.50 ανεβαίνει στο 10.00, πέμπτος ακολουθεί ο Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος, ωστόσο, από απόδοση 26.00 «έπεσε» στο 15.00, και έκτη είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου με απόδοση 30.00 από 41.00 που βρισκόταν στη σελίδα της «Stoiximan».

Την εβδομάδα λίγο αφού κατέθεσαν τις απαραίτητες υπογραφές οι έξι υποψήφιοι, πρώτο φαβορί ερχόταν ο Νίκος Ανδρουλάκης με απόδοση 1.85, ενώ δεύτερος εμφανιζόταν ο Χάρης Δούκας με απόδοση 2.40.

Το σκηνικό είναι σχεδόν ίδιο και στις αποδόσεις της Novibet.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Δούκας εμφανίζεται πρώτος με απόδοση 2.00 έναντι 2.30 την περασμένη εβδομάδα. Δεύτερος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 2.15 έναντι 1.85 λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ακολουθούν η Άννα Διαμαντοπούλου με 8.00 από 6.00, ο Παύλος Γερουλάνος με 10.00 από 7.50, ο Μιχάλης Κατρίνης με 16.00 από 26.00 και η Νάντια Γιαννακοπούλου με 31.00 από 41.00.

ΠΑΣΟΚ: Ισχυροποιείται η θέση του Χάρη Δούκα ως φαβορί σε stoiximan και novibet
Λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα της Δευτέρας 16/9 οι αποδόσεις άλλαξαν και πάλι στις δύο στοιχηματικές.

Συγκεκριμένα, αλλαγές έγιναν στις αποδόσεις Δούκα και Ανδρουλάκη. Ο δήμαρχος Αθηναίων δείχνει πλέον ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η απόδοσή του για νίκη στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ έπεσε στο 1.85 από 2.00 λίγες ώρες νωρίτερα, ενώ του Νίκου Ανδρουλάκη ανέβηκε από το 2.15 στο 2.20.

πηγη: iefimerida

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις