Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φλόριντα: Επίδοξος ληστής κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο την ώρα που το έκλεβε

Φλόριντα: Επίδοξος ληστής κλειδώθηκε μέσ...

«Μπορώ να βγω;» παρακαλούσε τον ιδιοκτήτη

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό διάρρηξης ενός αυτοκινήτου στην Φλόριντα των ΗΠΑ για τον ιδιοκτήτη του, όχι όμως για τον κλέφτη, ο οποίος κλειδώθηκε μέσα την ώρα που έκλεβε το όχημα.

Ο 33χρονος Ravesh Rabindranauth, συνελήφθη με την κατηγορία της διάρρηξης το πρωί της Δευτέρας (6.09.2024), όταν ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου Julio Solano τον «τσάκωσε» στη θέση του οδηγού εντός του αυτοκινήτου του σε γκαράζ στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, την ώρα που πλησίαζε για να μπει στο αυτοκίνητό του είδε ένα κεφάλι να «σκάει» από τη θέση του οδηγού, σοκάροντάς τον. Εκείνη τη στιγμή ο Solano έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να βγάζει βίντεο τον διαρρήκτη, ο οποίος επίσης έμεινε έκπληκτος.

«Αδερφέ μου, αυτό δεν είναι το αυτοκίνητό σου, αυτό είναι το αυτοκίνητό μου», ακούγεται να λέει ο Solano στον 33xrono Rabindranauth, ο οποίος αρχίζει να τον παρακαλεί να τον αφήσει να βγει από το αυτοκίνητο, μάρκας Corvette.

«Μπορώ να βγω έξω;» ρώτησε ο ληστής με τον ιδιοκτήτη να απάντα «Όχι, δεν μπορείς να βγεις έξω. Καλώ την αστυνομία». 

Στη συνέχεια του διαλόγου, ο Rabindranauth ρωτά τον Solano: «Για ποιο πράγμα καλείς την αστυνομία;». Εκεί ο ιδιοκτήτης τον ρωτά εμφανώς εκνευρισμένος: «Τι εννοείς για ποιο πράγμα;».

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο οι αρχές και προχώρησαν στη σύλληψη του 33χρονου. Μετά από έρευνες φαίνεται ότι ο Rabindranaut, με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη, δεν έχει τοπικό ποινικό ιστορικό ή εκκρεμή εντάλματα.

Μετά το περιστατικό αντιμετωπίζει μια κατηγορία διάρρηξης ενός μη κατειλημμένου μεταφορικού μέσου και κρατείται στο σωφρονιστικό κέντρο Turner Guilford Knight με εγγύηση 2.500 δολαρίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις