Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντωνίου και ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του...

Υπέρ του πατρός Αντώνιου πρόκειται να καταθέσει σε λίγες ημέρες ο Πάνος Μουζουράκης, όπως δήλωσε ο ίδιος

Υπέρ του πατρός Αντώνιου πρόκειται να καταθέσει σε λίγες ημέρες ο Πάνος Μουζουράκης, όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Alpha.

Ο γνωστός τραγουδιστής που επί χρόνια στηρίζει την «Κιβωτό του κόσμου», βρισκόταν δίπλα στο πλευρό του πατρός Αντώνιου από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι καταγγελίες σε βάρος του. Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως θα τον στηρίξει καθώς θεωρεί πως είναι όλα ένα «παιχνίδι» που παίζουν κατά του ιερέα.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Πάνο Μουζουράκη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει.

«Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Προσπαθούμε να σταθούμε στην αλήθεια μας, σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε, καταλαβαίνουμε και πιστεύουμε με το χέρι στην καρδιά μας», είπε ο τραγουδιστής ραχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια σε αυτό το ζήτημα και να ξανα-αναστηλωθεί η Κιβωτός, να γίνει όπως ήτανε μέσα από τις πέτρες που της ρίξανε, όπως είπε και ο πατήρ Αντώνιος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

 

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight