Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θεοδώρα: Το νυφικό Celia Kritharioti και οι royals που θα έρθουν στην Αθήνα

Θεοδώρα: Το νυφικό Celia Kritharioti και...

Αντίστροφη μέτρηση για τον κοσμικό royal γάμο της Θεοδώρας στην Μητρόπολη στις 28/09. Το γαμήλιο προσκλητήριο, το δείπνο σε Μουσείο και το σχέδιο του νυφικού της.

Μετά από πολλές αναβολές, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Θεοδώρα και ο αγαπημένος της Μάθιου Κουμάρ θα παντρευτούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στη Μητρόπολη Αθηνών.

Οι δυο τους επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στην Αθήνα, εκεί ακριβώς που παντρεύτηκε και ο Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ.

Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, δηλαδή στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β', Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

 Πρόκειται για ένα σημαντικό σημαντικό ιερό χώρο για την τέως βασιλική οικογένεια αφού εκεί παντρεύτηκε ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, τον Σεπτέμβριο του 1964, πριν από 60 χρόνια.

Οι λαμπεροί royal καλεσμένοι στον γάμο της Θεοδώρας
Ο γάμος του ζευγαριού προσελκύσει πολλούς ευρωπαίους royals, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το μεγαλοπρεπές γεγονός.

Μεταξύ αυτών θα είναι σίγουρα μέλη της ισπανικής βασιλικής οικογένειας, όπως Φελίπε, Λετίσια, βασίλισσα Σοφία και οι κόρες με τα εγγονια της,αλλά και από τη βασιλική οικογένεια της Δανίας. Φυσικά, θα υπάρξει εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, αφού οι δύο οικογένειες έχουν συγγενικές σχέσεις.

Σύμφωνα με το ισπανικό Hola!, η Τατιάνα Μπλάτνικ αναμένεται να παρευρεθεί κανονικά, παρά το διαζύγιό της με τον Νικόλαο, καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια και την πρώην πεθερά της.

Το νυφικό διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη και η Cartier τιάρα της Άννας Μαρίας
Το νυφικό της Θεοδώρας θα είναι διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, μια σχεδιάστρια που προτιμά τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της Άννα Μαρία. Μάλιστα, ακούγεται ότι η μέλλουσα νύφη θέλει το νυφικό της να μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε φορέσει η μητέρα της στον γάμο της.

 

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια είχε σχεδιάσει το νυφικό της Θεοδώρας για τον γάμο που αναβλήθηκε, και δεν είναι γνωστο αν θα είναι το ίδιο ή κάποιο διαφορετικό σχέδιο. Ακόμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη νύφη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο αδελφός της Παύλος.

Μάλιστα, είναι βέβαιο ότι η Θοδώρα θα φορέσει και την Cartier τιάρα της μητέρας της, την οποία μόνο η αδελφή της Αλεξία έχει φορέσει στον γάμο της.

πηγή thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight