Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός με τις δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για τον Απόστολο Λύτρα: «Μήπως τον έπνιγε η κατάσταση;»

Χαμός με τις δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδ...

Στο “Πρωινό”

ΟΘέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχολιάζοντας το περιστατικό κακοποίησης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα. Δηλώσεις που προκάλεσαν εύλογες αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, συνέκρινε το περιστατικό με το αντίστοιχο, που είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και στη Βαρβάρα Κίρκη – αναφέροντας πως ο ίδιος «δεν ακούμπησε καμία μούρη, ένα σπρώξιμο ήταν».

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή
«Με στενοχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως, από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε. Όχι στο αποτέλεσμα. Μήπως τον έπνιγε η κατάσταση, που υπήρχε και που πέρασε και η στιγμή αυτή πόσο τον μείωσε και τον υποτίμησε, πόσο τον ξεφτίλισε για να φτάσει εκεί που έφτασε, να χτυπήσει και να παραμορφώσει την μούρη… Χάθηκε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο…στη μούρη;», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον Απόστολο Λύτρα.

«Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο ήταν. Δεν μπορούσα να πάρω στα χέρια μου τα κλειδιά του αυτοκινήτου, τι έκανα; Μπήκε πολύ σάλτσα μέσα, ως και στημένο. Βρέθηκε υλικό και τι δείχνει να χτυπάω εγώ καμία μούρη;», είπε κλείνοντας ο Θέμης Αδαμαντίδης για το περιστατικό με τη Βαρβάρα Κίρκη.

Αντιδράσεις στο πάνελ για τις δηλώσεις Αδαμαντίδη
Μετά την προβολή των δηλώσεων του Θέμη Αδαμαντίδη ακολούθησαν οι αντιδράσεις από το πάνελ του «Πρωινού» με τους δημοσιογράφους να αντιτίθενται σε όσα είπε για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

 

πηγή enikos.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight