Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Πόλεμος» διαρροών στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

«Πόλεμος» διαρροών στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ συνεδρ...

Τι συνέβη

Προσπάθεια “τορπιλισμού” της εν εξελίξει συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που μέσω διαρροών κατήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη.

Αυτά ενώ το ανώτερο συντονιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει από τις 17.00 το απόγευμα προκειμένου να καταλήξει στην εισήγηση που θα κάνει στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής “φωτογράφισε” ουσιαστικά την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας ότι μέσω διαρροών από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, επιχείρησε να παρουσιάσει την ίδια ως φορέα προτάσεων για να υπάρξουν προϋποθέσεις για να είναι κάποιος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διευκρινίζοντας πως η μόνη αναφορά της στην Πολιτική Γραμματεία ήταν να θέσει το ερώτημα του αν θα απασχολήσει το συγκεκριμένο θέμα το όργανο, ή εάν το θέμα δεν θα συζητηθεί. Η Όλγα Γεροβασίλη ήταν κατηγορηματική στην δήλωσή της στους δημοσιογράφους και το πλέον σημαντικό πολιτικό στοιχείο σε αυτή είναι η εκτίμηση περί προσπάθειας “τορπιλισμού” της διαδικασίας συνολικά μέσω έντασης και τοξικότητας.

Αυτά ενώ ο Παύλος Πολάκης επανέφερε την τοποθέτησή του για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής ώστε να ολοκληρωθούν σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα μετά την 1η Δεκεμβρίου που έχει τεθεί ως ημερομηνία της επαναληπτικής ψηφοφορίας εφόσον αυτή χρειαστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις